Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gustav88: ale psychiatryk mój Boże, przeraża jednak to, ze mam w rodzinie identycznych, nawet kolejność tych 'argumentow' się zgadza. Zła Unia, Niemcy, zielony lad i joker - Karta covid i szczepionka wyjeżdża zawsze jak już obnazysz kretynizmy tych wywodów.
  • Odpowiedz
@Gustav88: Hołownia to chyba najlepszy materiał na prezydenta - umie reagować, umie rozmawiać i nie krępują go takie sytuację, a marszałkuje też dobrze.

Niestety nie ma zaplecza do większego wyniku.
  • Odpowiedz
  • 14
Dlaczego ci od brauna i memcena nie zadają takich pytań na wiecach nawrockiego?

@Gieekaa: Nie mają odwagi. Tam by ich tłum wyznawców Jarka rozszarpał.
  • Odpowiedz
@Gustav88: dokładnie to o czym pisze już od roku, Braun pojechał do unii i ciągnie kase na "walke" z unią. Jak to nie hipokryzja to nic na świecie nie jest hipokryzją
  • Odpowiedz
  • 2
@Gustav88 bez sensu argument że nie może brać pieniędzy z unii skoro jej nie lubi. Jest gdzieś zapisane że nie może być opozycji w Unii albo że mogą kandydować obozy jedynie ją popierające?
  • Odpowiedz
@Gustav88: Nie głosowałem nigdy na Brauna, miałem nadzieji trochę że Hołownia będzie realna opcja. Ale to zwykle populistyczne p---------e czemu bierze pieniądze z UE - tzn jak ktoś jest za zniesieniem senatu a jest senatorem to ma.nie brać pensji senatora dopóki to ciało istnieje i wykonuje tam jakaś pracę?

No normalnie można być za reforma systemu ale dopóki system istnieje to w nim działać. Ciekawe czy Hołownia nie korzystał z
  • Odpowiedz