Wpis z mikrobloga

1. Bądź prawakiem
2. Ciśnij beke że hehe murzyni w USA sprzedają d---i czy popełniają ogromnie nieproporcjonalny procent przestępstw w stosunku do tego jaki jest ich procent w społeczeństwie
3. Głosuj na dohturra memcena który chce płatnych studiów
4. Nie zauważaj w swojej logice ani jednego, najmniejszego błędu.

Ojcze, wybacz im - albowiem nie wiedzą co czynią.

#polityka #bekazprawakow
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 136
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: Jeżeli nie potrafisz zauważyć korelacji między tym iż osoba z biedniejszego domu będzie miałą ograniczone możliwości rozwoju, wraz z zablokowaną drogą do kariery i lepszego życia - a wzrostem przestępczości. No to mój bracie w chrystusie - ja ci nie pomogę xD

Pewien polski polityk kiedyś powiedział że życie to coś więcej niż żyć i żreć - Ludzie mają swoje cele, ambicje, swoje ideały, za które walczą i umiera
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: o kuhhhwa, wrócił początek XXI wieku i mit, że studia odmieniają życie, bez studiów to będziesz łopatą kopał rowy, a po studiach kariera, pieniądze awans społeczny, chuje muje dzikie węże!!!111

Człowieku, zejdź na ziemię...
  • Odpowiedz
  • 58
@shiverr: umiesz czytać ze zrozumieniem? Czy ja napisałem gdzieś że są wymagane? Nie, napisałem że ułatwiają ów start. Czytania ze zrozumieniem uczy się w klasach 1-3 szkoły podstawowej natomiast.
  • Odpowiedz
Jeżeli nie potrafisz zauważyć korelacji między tym iż osoba z biedniejszego domu będzie miałą ograniczone możliwości rozwoju, wraz z zablokowaną drogą do kariery i lepszego życia

@Zoriuszka: nie pogrążaj się.
  • Odpowiedz
@Zoriuszka czy w Polsce gorzej wykształceni ludzie z biednych domów sprzedają d---i i popełniają przestepstwa? Nie sądzę. Murzyni mają to po prostu we krwi i nie widzę sensu z tym dyskutować.
  • Odpowiedz
@Zoriuszka przecież wykształcenie jest darmowe w USA. Do otrzymania uczciwej pracy nie są potrzebne studia. Poza tym, usa ma bardzo rozbudowany system stypendialny, z którego czarnoskórzy mocno korzystają.
Mijasz się z prawdą, bo twierdzisz że wyższe wykształcenie ma większy wpływ na wychowanie, niż wychowywanie się np z obojgiem rodziców, czego czarni nie doświadczają najczęściej.
  • Odpowiedz
@walciak: Czy w statystykę łapiesz też setki tysięcy absolwentów po wyższych szkołach lansu i bansu kończących swoją karierę w Żabce?
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: Patrząc na to jak te darmowe studia zdewaluowały tytuły magistra przez ostatnie 15-20 lat to każdy widzi, że trzeba coś z tym zrobić. Dzisiaj studia dla 80% studentów to przedłużenie dzieciństwa, a nie chęć nauki dziedziny nauki. Każdy kto był na studiach wie jacy są tam ludzi, każdy poznał wiecznych studentów i każdy wiedział jak wyglądają studia na g---o kierunkach typu turystyka i rekreacja, politologia czy reszta g---o filologii
  • Odpowiedz
@Mathas a to ja robie tę statystykę czy GUS? xD poza tym wszystkie szkoły lansu i bansu są prywatne, czyli jesteś przeciwny płatnym studiom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: to jako wiedzący co czynią - jaka jest korelacja między darmowymi studiami a przestępstwami w różnych krajach? Na pewno jesteś po studiach i wyliczyłeś, obrobiłeś dane i zaraz nam przedstawisz, albowiem wiesz co czynisz, prawda? Prawda?
  • Odpowiedz
@Zoriuszka

Jeżeli bracie w Chrystusie nie zauważasz że biała biedna społeczność ma kilkukrotnie mniejszą przestępczość niż murzyńska, to sorry.

Jeżeli ktoś jest dobry w matematyce to będzie miał albo dostęp do np. kredytu studenckiego, albo dostęp do finansowania państwowego a potem oddaje się w procencie zarobków, albo będzie miał jedno z wielu stypendiów.
  • Odpowiedz