Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +136
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

donfallo +53
źródło: temp_file499359256830673837
Pobierz

@Marktrel299: XD
@cr_7 co cię tak śmieszy? Ja przy takim wyglądzie w ogóle nie miesiączkowałam, włosy mi leciały garściami a paznokcie były jak z papieru, laska przy okazji jest skinny fatem i ma zero masy mięśniowej
@peoplearestrange ????
Ergo, to chyba nie wina mojego brzucha, a mojej mordy xD
Swoją drogą ciekawa rzecz, ale w mojej ocenie osoby, które mają "nieco więcej"
@p7rk: nawet jeśli sugeruje nadwagę to niewielką, bez sensu przykład
@peoplearestrange: Jeżeli chciałby być zawodowym sportowcem w MMA, to tak, jeżeli przyjmujemy, że celem jest bycie jak najlepszym zawodnikiem sportów walki.
@Miguelos: Bo stary już jesteś i masz problemy ze wzrokiem.
Takich kobiet nadal jest mnóstwo. A już szczególnie widać to w ostatnich czasach, kiedy do mody weszły przykrótkie bluzki. Latem wystarczy wyjść na miasto i gdzie
@Miguelos: to dzieje
@Marktrel299: trenuje w jednym z większych polskkich klubów MMA, przy wzroście 175 zawodowcy zazwyczaj walczą w piórkowej (66kg) albo lekkiej (70kg) czyli na codzień ważą w okolicach 80, 90 pare kg to już overkill i słaby stosunek wagi do wzrostu
Ja mówię o obiektywnym poziomie sportowym, a nie o tym komu będzie jak wygodniej-> o tym mówiłem wcześniej. Komuś kto ma 175 cm, wygodniej jest walczyć z zawodnikami z niższych kategorii, żeby mieć przewagę zasięgu, ale jeżeli ten zawodnik 175 cm ważący 60 kg, miałby walczyć z samym sobą (ze swoim bratem bliźniakiem), który
źródło: 1000040040
Pobierzźródło: temp_file2264115863219013254
Pobierz