Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Laska ze zdjęcia nie wygląda zbyt zdrowo. XD

@van-der-staas: XDDDDD

@cr_7 co cię tak śmieszy? Ja przy takim wyglądzie w ogóle nie miesiączkowałam, włosy mi leciały garściami a paznokcie były jak z papieru, laska przy okazji jest skinny fatem i ma zero masy mięśniowej
  • Odpowiedz
@Pavulon12345 o juz nie gadaj bzdur, ze kobiety „cwicza” i ze to wiekszosc. Na gonwo silowniach jak Cityfit masz pelno kvrewek w joga gaciach, ale nie widzialem nawet jednej aby robila przysiady ze sztanga, ale na telefonie za to non stop. Chlopy za to konkretnie cwicza i jest to wiekszosc na silowni. Zdecydowanie bardziej mezczyzni dbaja od siebie w porownaniu do kobiet.
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: jak byłem chudy to nie miałem brania, wręcz przeciwnie, kobiety mną gardziły. Później jak byłem gruby to również nie miałem brania i kobiety mną gardziły. Obecnie znów jestem chudy (chudszy, do bycia "chudym" brakuje mi jakieś 10-12 kg) i nie mam brania i mną gardzą.

Ergo, to chyba nie wina mojego brzucha, a mojej mordy xD

Swoją drogą ciekawa rzecz, ale w mojej ocenie osoby, które mają "nieco więcej"
  • Odpowiedz
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w latach około 2013 - 2015 było PEŁNO kobiet w wieku mniej więcej 18 do 25 lat które ważyły mniej niż 50 kg a teraz ze świecą takiej szukać?

@Miguelos: Bo stary już jesteś i masz problemy ze wzrokiem.

Takich kobiet nadal jest mnóstwo. A już szczególnie widać to w ostatnich czasach, kiedy do mody weszły przykrótkie bluzki. Latem wystarczy wyjść na miasto i gdzie
  • Odpowiedz
@Miguelos: widzę, że zadałeś pytanie i ludzie w ogóle nie raczyli odpowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie nie ma jednej odpowiedzi na to, a raczej to wpływ malutkich rzeczy, które stanowią całość.

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w latach około 2013 - 2015 było PEŁNO kobiet w wieku mniej więcej 18 do 25 lat które ważyły mniej niż 50 kg a teraz ze świecą takiej szukać?

@Miguelos: to dzieje
  • Odpowiedz
Jeżeli chciałby być zawodowym sportowcem w MMA, to tak, jeżeli przyjmujemy, że celem jest bycie jak najlepszym zawodnikiem sportów walki.

@Marktrel299: trenuje w jednym z większych polskkich klubów MMA, przy wzroście 175 zawodowcy zazwyczaj walczą w piórkowej (66kg) albo lekkiej (70kg) czyli na codzień ważą w okolicach 80, 90 pare kg to już overkill i słaby stosunek wagi do wzrostu
  • Odpowiedz
@Rzelatyna: No bo problemem jest tutaj że gdyby ważyli więcej, to musieliby walczyć z jeszcze większymi.
Ja mówię o obiektywnym poziomie sportowym, a nie o tym komu będzie jak wygodniej-> o tym mówiłem wcześniej. Komuś kto ma 175 cm, wygodniej jest walczyć z zawodnikami z niższych kategorii, żeby mieć przewagę zasięgu, ale jeżeli ten zawodnik 175 cm ważący 60 kg, miałby walczyć z samym sobą (ze swoim bratem bliźniakiem), który
  • Odpowiedz
jak ja nie cierpię struktury komentarzy na wykopie. Wpis o spasionych kobietach a w komentarzach kłótnia o BMI między dwoma mirkami, a reszta dyskusji ma problem się przebić xD

• Odpowiedz