Aktywne Wpisy

WolnyBLN +29
KRogala2512 +4
Ciekawe jak długo jeszcze ludzie będą wierzyć w mity odnośnie samochodów elektrycznych. Pieknie zakrecono korbom u Polakow. Chociaz i tak jest postep bo juz nie robia na nikim wrazenia “samochod sie spalil, pewnie elektryk”
Mam na mysli mity, bo zdaje sobie sprawe z oczywistych wad, ale nie wiem dlaczego ludzie mysla ze wspolczesny elektryk to sie laduje 30minut po przejechaniu 200km, gdzie tak naprawde wystarczy 15minut po 400km… i masz kolejne 300km.
Mam na mysli mity, bo zdaje sobie sprawe z oczywistych wad, ale nie wiem dlaczego ludzie mysla ze wspolczesny elektryk to sie laduje 30minut po przejechaniu 200km, gdzie tak naprawde wystarczy 15minut po 400km… i masz kolejne 300km.

Jak w różnych miejscach poznawałem 30-40 latków to schemat taki sam - laska chuopa kopnęła w dupę i się skapnął że nie ma życia i trzeba
kobiety są dużo lepiej dostosowane do tego świata, chłoupy są często jak dzieci we mgle
ale jak jakiś "kolega" dzwoni do mnie po rozwodzie po 5 latach to już go mam w choju, byłeś cuckiem to radź sobie sam
kiedyś byłem też srogim krytykiem zdrad, uważałem takich ludzi za odpad, ale z wiekiem też bardziej zrozumiałem dlaczego ludzie to robią i jestem mniej krytyczny
@tubkas12: Różnie bywa, ja jestem spierdonem i nie mam żadnego kręgu społecznego xD Owszem, mam kilku znajomych, ale w większości są to wykopki z różnych miast, z którymi mam kontakt przez internet, a regularnie spierdotripuję z jednym plus mam jednego ziomka z mojego miasta,
Para 30latków bez zobowiązań i dzieci to są mentalnie dzieciaki. Najczęściej facet beta cuck w takich relacjach i tak musi zapracować na podróże i egzotyczne wakacje swojej księżniczki na