Wpis z mikrobloga

Możesz próbować więcej zarobić, będzie to z pożytkiem dla Ciebie. Możesz starać się poprawić wygląd, to też będzie dobre dla Ciebie, poprawi Twoją pewność siebie.

@Kopytnik_1: o to to.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: dokładnie, rozwijać się w pracy jeśli taka możliwość, znaleźć jakieś hobby, może jakiś sport, bo ruch jest ważny dla ciała i umysłu. A szukanie baby odpuścić, ale nie zrezygnować całkowicie, może jakaś okazja się pojawi
  • Odpowiedz
@omnitorbi: A po co grubą? Może kolega mimo słabej genetyki dba o siebie, jest ambitny, trzyma dietę, chodzi na siłownie i jeszcze regularnie biega. Po co ma ma sobie zawaracać głowę kimś kto wyraźnie o siebie nie dba i mu na niczym nie zależy.

Tak właśnie wasze normickie myślenie działa przeciwko wam xD
  • Odpowiedz
@omnitorbi: a tego to nie wiem. Ja żadnej nie próbuje już wyrywać. Juz dawno straciłem jakiekolwiek chęci do relacji z kobietami. Nie chce mi się za nimi latać, nudzą mnie i uważam że nie warto tak się starać o nie jak w zamian dostaniesz same problemy choć z wyglądu mi się podobają nie ukrywam ale nic poza tym.

Ale grube mają swoje wymagania to na pewno, mało do filmików /postów?
  • Odpowiedz
@omnitorbi: tylko że te grube różowe jakimś cudem jednak często mają niebieskich o kilka puntów wyżej. Ktoś wyżej słusznie napisał, gruba różowa też ma wymagania i Cię zaskoczę, czasami nie niższe niż te, które określiłbyś jako ładne. Ja przykładowo mam bardzo niskie wymagania jeśli chodzi o wygląd różowych, bo na 10 losowych z 8 i tak mi się będzie podobać fizycznie. Mam taki a nie inny charakter i mnie głównie
  • Odpowiedz