@skander: ta, ten chad po dwóch piwach sie zesra, jak portal, który jest źródłem danych (specjalnie nie wymieniam nazwy ;)) zmieni API i wjedzie np. SSR.
@skander: Nie ma to jak w-----ć klasę średnią (którą żywo interesują ceny nieruchomości albo to co się dzieje w ich kraju) która jeszcze nie została wdeptana w biedę i ma czas na takie głupoty jak projekty hobbystyczne a nie np. walka o przetrwanie od 1 do 1 i czy będzie miała co jeść
@skander: a pozniej tak to wyglada xD w weekend w szopie tez moge zbudowac pojazd, ale nie bede tego nazywal konkurentem motoryzacji. przez taka ignorancje swiat pozniej wyglada jak wyglada.
@skander: z tym portalem cen to by wystarczyło postawić prosty serwis i nakazać ustawa notariuszom raportowanie kazdej transakcji do jakiegoś rejestru, robota na miesiąc max
źródło: temp_file1692499091862961424
PobierzNie dałoby się go wyłączyć jakimś nakazem rządowym? <angry Wandzel noises>
I tego ich durnego psa
źródło: 1000024483
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: rel
Pobierz@Lolenson1888: o, taka inicjatywe to moglbym poprzec
Komentarz usunięty przez autora
@Lolenson1888: nie wiem co bym zrobił z tym zaoszczędzonym czasem który przepuściłem na rozdanie średnio 40 plusów dziennie