Aktywne Wpisy

S_T_A_L_K_E_R_ +386

zdrajczyciel +41
Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych promuje się tranzystorami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#politechnikawarszawska #polska #warszawa
#politechnikawarszawska #polska #warszawa
źródło: obraz
Pobierz

Na podobnej zasadzie kiedyś np. BIedroń przytoczył jakiś komentarz z Facebooka a potem TVPis mu wciskało, że to jego słowa (no bo on je wypowiedział cytując czyiś komentarz).
Stop manipulacjom medialnym - kogokolwiek by dotyczyły
@Mooz: Oczywiście. A jak źle odpowie to może stracić wizerunkowo. Jak Komorowski przy odpowiedzi na pytanie jak żyć za 2 tys,
"zmienić pracę i wziąć kredyt". Na tym polega kampania wyborcza.
Najstraszniejsze jest jednak to że ludzie ( choć myślę że opłacani w większości) jeszcze
@szybki_zuk: do dzisiaj mam bekę z tego wywiadu - wielki Słabek twierdził, że do odczytania danych z tabelki potrzeba dohtoratu XD
@aloucie:
@Mooz: najpierw trzeba mieć elementarną wiedzę na ten temat, a przede wszystkim o podatku VAT o co słabka nie podejrzewam :)
Wczorajszy wpis miał racje. Fakt że bożyszczem młodych facetów stał sie nagle memcen i to zamiast korwina, pokazuje kompletną dengrengolade społeczną naszej płci. Zerowa charyzma, boi sie poglądów, s-------a od debaty z zandbergiem, nie potrafi odpowiedzieć na pytanie i ucieka przed własnymi wyborcami.
Z
źródło: temp_file8868037013105078539
Pobierz@Mooz: Owszem, każdy sobie oceni jak w aktualnej sytuacji jeden z kandydatów na zwierzchnika sił zbrojnych odnosi sie do swoich poprzednich wypowiedzi, że chce Polski bez podatków i UE. Twierdzi, że te pytania są głupie bądź nieistotne.
Kandydat odpowiedni dla ludzi z czapeczką MAGA i plastrem na uchu.
@prawilny_prawak: nawet mi się nie chce sprawdzać bo pewnie tak znowu kolejna k0nfiarska multukonciarska zielonka