Aktywne Wpisy
Random7777 +453
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.

4gN4x +249
dlaczego powinni wybrać papieża ukraińca:
1. dla bólu d--y polaków
2. młody siusior 40 lat to przez następne 30 lat będzie spokój z wybieraniem papieży
3. chłop nazywa się byczok, hehe byczek
4. nwm wygląda trochę jak gruby zełeński
#papiez
1. dla bólu d--y polaków
2. młody siusior 40 lat to przez następne 30 lat będzie spokój z wybieraniem papieży
3. chłop nazywa się byczok, hehe byczek
4. nwm wygląda trochę jak gruby zełeński
#papiez

źródło: 640px-Mykola_Bychok%2C_CSsR
Pobierz
Partia debili dla debili
#bekazprawakow #memcen #mentzen #polityka #bekazkonfederacji #konfederacja
Jeszcze mógł dodać, że on ma doktorat, dlatego nie może go zrozumieć zwykły śmiertelnik
Posłuchajcie wyborcy tego jego bełkotu, naćpany, czy napity tym swoim bełtem?
Tu akurat ona się skompromitowała.
@Dewator96: zacny fikołek zielonko, ale na przeformułowane pytanie tak, by już nie odnosić się do debilnych hasełek Mentzena
- jak można jednocześnie obniżać podatki i dofinansowywać podatki
też nie odpowiedział. Zresztą Sławek dosyć łatwo się triggeruje jak ktoś się pyta o jego wyliczenia na finanse publiczne zazwyczaj odpowiadając,
@Dewator96: nie wiem... może wytłumaczyć o co mu wtedy chodziło? xD
@Dewator96: W którym momencie mówi o likwidacji wszystkich podatków?
jaki to jest mały człowiek, zero własnego zdania
Mariusze się wkurzą jak zobaczą ostatnie sekundy tego materiału
@Dewator96: Ty chcesz?
To ciekawe:
@skalar_neonka: Przy czy postuluje zmiany w podatkach. Więc, aby traktować te wyrwane z kontekstu zdanie dosłownie i jako konkretny postulat, trzeba być debilem właśnie.
Komentarz usunięty przez moderatora