Wpis z mikrobloga

Spokojnie, nasz doktor niema pozwolenia na drugą turę od Jarka, na dwa metry przed kiblem przekaże głosy Nawrockiemu bo coś tam.
Coś wymyślą, nie wiem noga go rozboli czy coś
  • Odpowiedz
to powinno być na głównej z płomieniem. Ale chyba za dużo wymagam od niektórych ludzi, i będą twierdzili ze pytania to manipulacja, a odpowiedz Mentzena to orka xD

@Kutafonix215: hehe jak sławek jakimś cudem przejdzie do drugiej tury to przecież będzie się zaorywał sam codziennie jak kiedyś korwin :)

W sumie Nałroki też jest zajebiście bekowy, może nawet bardziej niż sławek. Ja tam nie mogę się doczekać nadchodzących debat, wiem
  • Odpowiedz
Jak inaczej miałby odpowiedzieć dziennikarce która mówi nieprawdę że chcę zlikwidować wszystkie podatki?

Tu akurat ona się skompromitowała.

@Dewator96: Ty mówisz nieprawdę, bo ona pyta jak dofinansować armię i jednocześnie obniżać podatki. (1:20)
  • Odpowiedz
  • 11
@framugabezdrzwi ile można się tłumaczyć z wypowiedzi sprzed 6 lat, która wraca jak bumerang tylko przed wyborami i tylko wtedy kiedy wszyscy zaczynają się obawiać że konfa ma jakieś szanse.
  • Odpowiedz
@Templar o kurde, ta wstawka jak memcen sprintem ucieka XDD nie widziałem tego, złoto. Co do memcena, to wstyd, że polska prawica ma takich słabych reprezentantów i mówię to jako były kuc z okresu KNP. Korwin to był jednak gigaczad bo się przynajmniej nie wstydził swoich poglądów, a taki sławek to chorągiewkia co gra jak elektorat mariuszków akurat chce xD
  • Odpowiedz