Wpis z mikrobloga

Typ jest tak śliski i podejrzany, że jego kandydaturą powinny zająć się jakieś organy odpowiednie serio. Kreowanie fałszywej osobowości, niezdrowa fascynacja bożyszczem gangsterów, szemrane akcje w IPN, jawne kłamstwo jak ta akcja z badyrem, chwalenie samego siebie pod inną postacią jakby ktoś wyszedł z pokoju bez klamek. Mam nadzieję, że nasz as literatury nie wejdzie nawet do drugiej tury mimo mojej wielkiej niechęci do memcena #polityka #nawrocki #bekazpisu #4konserwy #neuropa #bekazprawakow
Student - Typ jest tak śliski i podejrzany, że jego kandydaturą powinny zająć się jak...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Student

Jakby jego kandydaturą zajęły się odpowiednie służby to Musk musiałby zablokować cały PiS na X bo by nie wyrobił z tym spamem jaki do niego by adresowali.
  • Odpowiedz
  • 2
@ultraknur3001 Ta jego przegrana nie jest wcale taka pewna. PiS od lat robi kampanię obrzydzania Trzaskowskiego. Wystarczy, że Memcen przekaże Nawrockiemu swoje poparcie, do tego jakaś drobna afera przed wyborami (coś jak Komorowski wchodzący na krzesło w japońskim parlamencie) i dres zostanie osobą nr 1 w kraju.
  • Odpowiedz
@galicjanin: Sam się nabrałem na Dudę, ale też trzeba przyznać, że Bronek był kiepski a jego kampania kpiną. Sam Duda zresztą z początku zdawał się być niezłym wyborem, teraz każdy go zapamięta jako długopis i człowieka bez krzty honoru czy samodzielnego myślenia, ale tak nie było od zawsze. Na początek trochę starał się grać po swojemu i stawiać małemu fuhrerowi, co prawda szybko go postawili do pionu, ale w przypadku
  • Odpowiedz
@MiedzygalaktycznyMors:
KO nie ma powodu do jakichś szybkich, panicznych ruchów! Na razie wszystko wskazuje, że Trzaskowski ma spokojnie drugą turę a Mentzen i Nawrocki muszą o nią walczyć między sobą. Na miejscu Trzaskowskiego to bym prowadził spokojną kampanię, bez specjalnego atakowania kogokolwiek, tylko mówił o swoich zaletach i poczekał aż dwójka i trójka zaczną walczyć o drugą turę.
  • Odpowiedz
@galicjanin: Tak, to z frakcją to wiem. Ale te wybory są dla pisu mega ważne, jak nie będą mieli swojego prezia to zaczną lądować w puszce. Naprawdę Kaczyński woli to od powolnego oddawania władzy? Na co on liczy, że będzie rządził przez tysiące lat jak Bóg-Imperator?
  • Odpowiedz
Sam się nabrałem na Dudę, ale też trzeba przyznać, że Bronek był kiepski a jego kampania kpiną. Sam Duda zresztą z początku zdawał się być niezłym wyborem, teraz każdy go zapamięta jako długopis i człowieka bez krzty honoru czy samodzielnego myślenia, ale tak nie było od zawsze.

@Asd15: ludzie wtedy byli zmęczeni całą szajką pełowców, afery wokół OFE, ACTA, podniesienie wieku emerytalnego, Amber Gold, afera podsłuchowa, o bulu nadzieji i
  • Odpowiedz
Typ jest tak śliski i podejrzany, że jego kandydaturą powinny zająć się jakieś organy odpowiednie serio.

Ma niesympatyczne ryło, więc czym prędzej sprawę powinna zbadać ABW. Czy wy jesteście guerwa poważni? Tak widzicie demokrację? Tym sobie gęby wycieraliście przez ostatnie 8 lat?

@Student
  • Odpowiedz