Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 71
@ATAT-2: a to nie Trzaskowski razem z Tuskiem 5 godzin torturowali Skrzypek? Nie zdziwiłbym się jakby na republice tak mówili
  • Odpowiedz
@ATAT-2: wysyp troli młodzieżówki PO czy nie jesteś płatnym trolem ?
poczytaj co trzaskowski wyprawia w warszawie - zwężanie ulic, zwalczanie kierowców, zabieranie miejsc parkingowych,
to najgorszy prezydent miasta, oby w wyborach krajowych przegrał,
realizuje chory klimatyzm, zwalcza kierowców,
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@powrotpolatachnawypoku super, a przeczytałeś w ogóle mój post przed tym komentarzem? Czy od razu lecisz atakować każdego kto za pisem nie jest i wyzywasz od trolli?

Tak wiec specjalnie dla ciebie - Trzaskowski nie jest idealnym kandydatem, polityka jego i PO bardzo często mi się nie podoba (mocne słowa jak na płatnego trolla czy młodzieżówki po prawda?)

Ale pis swoim chamstwem, obrzydliwoscia i deptaniem po trupach dla swoich celów sprawia, że
  • Odpowiedz
@ATAT-2: mieszkam w warszawie, zwężane są ulice, zabierane miejsca parkingowe, zrobiono SCT i biedniejsi pracownicy podwarszawskich wsi nie mogą dojechać do pracy, 3 lata temu u mnie nie było płatnego parkowania, teraz jest, zabiera sie miejsca parkingowe i zmusza do korzystania z parkingów wynajmowanych przez miasto prywatnym firemkom i płaci sie np 2400 złotych rocznie za możliwość parkowania,
rowerowy aktyw ogranicza nam życie, zabierane są pasy ruchu,
na moim osiedlu
  • Odpowiedz
@ATAT-2: przez trzaskowskiego ludzie ze wsi teściów stracili pracę
na wsi nie ma pracy , same januszexy i minimalna krajowa,
jeździli do warszawy swoją 20 letnią skodą TDI
ale on zrobił "stefe czystego transportu" i już nie mogą wjechać a mieli tu pracę za 5000 na rękę a nie 3000 minimalna jak na wsi

z kolei na moim osiedlu na pradze wprowadzono płatne parkowanie na początku 2023 pomimo
  • Odpowiedz
  • 1
przez trzaskowskiego ludzie ze wsi teściów stracili pracę

@powrotpolatachnawypoku: xDxDxDxDxDxDxD

nie no tak było, tysiące ludzi przyjeżdżających ze wsi do Warszawy nagle straciło pracę

Nie wiem co ćpiesz ale nie zaczynaj tak z rana
  • Odpowiedz
@ATAT-2: każdy kto jest kierowcą, ma auto, ceni sobie możliwość samodzielnego poruszania się lub musi dojeżdżać do pracy powinien zaglosować przeciw temu anty-samochodowemu "ekologiście"

jeżeli ktoś na niego głosuje to niech odda kase ludziom którą wydają na parkowanie lub zmianę auta
  • Odpowiedz