Wpis z mikrobloga

@mandanda: zgadzam się, ale znam też właśnie kilka osób które napoje gazowane piją rozcieńczone więc wierzę że to serio może smakować xd dla mnie obrzydliwe
  • Odpowiedz
  • 9
@mandanda @Hazzy90 Z Koflą już tak jest albo się kocha albo nienawidzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja akurat lubię i zawsze piję jak jestem w Czechach ale np. moja znajoma twierdzi, że smakuje jak cola z dodatkiem Ludwika xd
  • Odpowiedz
@olcayn

kofola najlepsza, najpyszniejsza

Oj gdyby tak jeszcze bez cukru smakowała tak dobrze jak zwykła. Taka Pepsi na słodzikach jest legancka tego, a kofola niestety dla mnie niepijalna. :(
  • Odpowiedz
@RunningMan ja jeszcze za Bidena preferowałem bratnią socjalistyczną czechosłowacką Kofolkę nad imperialistycznymi Pepsi czy Coca Colą, a zawsze gdy jestem u braci z południa to obowiązkowe zakupy tam to piwa i Kofole.
  • Odpowiedz
Kup pepsi i rozmieszaj w proporcjach 2:1 z wodą.

@mandanda: Ja colę i pepsi mieszam 1:1 z wodą. Solo są za słodkie, aż skręca. No i w sumie w żadnych proporcjach z wodą nie smakują jak kofola.
  • Odpowiedz
@RunningMan: Przecież kofola to szczyny XD Nie ogarniam fenomenu tego picia. Kup pepsi i rozmieszaj w proporcjach 2:1 z wodą. Brawo, masz kofolę.

@mandanda gdzie Ty mieszkasz, że w wodzie masz m.in. imbir i cynamon? Bo właśnie Kofola różni się od innych colowych napojów głównie tym, że ma mieszankę ziół i jest to mocno wyczuwalne.
  • Odpowiedz