Aktywne Wpisy

bober234 +254
Za namową pracownika banku założyłem lokatę dwuletnią, która inwestowała moje pieniądze w akcje spółki Alphabet. Lokata miała gwarantowany zysk 4,2%, a maksymalny 30%.
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
źródło: image_picker_9D95E293-32D9-4EC5-A6BF-0D0155F882EA-35986-00000D4F7B3DF5F8
Pobierz
staryalkus +416
kupiłem dziś nowy samochód (。◕‿‿◕。) przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota

#gielda
źródło: image_picker_C5A9C2BA-DF3A-4A8D-AFFF-28444CF99141-63240-0000283F4B91D62E
Pobierzźródło: 9ngw43
Pobierz@olcayn: nieprawda
We're all living in Ojropa
Kofola, Wonderbra.
We're all living in Ojropa,
Ojropa, OJropa.
Oj gdyby tak jeszcze bez cukru smakowała tak dobrze jak zwykła. Taka Pepsi na słodzikach jest legancka tego, a kofola niestety dla mnie niepijalna. :(
@mandanda: Ja colę i pepsi mieszam 1:1 z wodą. Solo są za słodkie, aż skręca. No i w sumie w żadnych proporcjach z wodą nie smakują jak kofola.
@mandanda gdzie Ty mieszkasz, że w wodzie masz m.in. imbir i cynamon? Bo właśnie Kofola różni się od innych colowych napojów głównie tym, że ma mieszankę ziół i jest to mocno wyczuwalne.
źródło: cockta_full
Pobierz