Aktywne Wpisy
managerstrategii +348
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +43

Potrzebuje konkretną firmę albo konkretnego człowieka, ktory umie w pozycjonowanie, seo i sem. Strona firmy stara, 6 letnia. Nie bylo nigdy wczesneij pozycjonowania na niej i całej kampanii. Zalezy mi na tym by ktoś zarobil dobre pieniadze, a ja zebym mial z tego naprawde fajne wyniki. Gdzie szukac najlepiej takich osób lub firm? W przypadku sporych firm obawiam się hurtowgeo potraktowania za dużą kasę... Jak jakiś mirek się specjalizuje tym i ma doświadczenie i wie, że spoko to jakoś pojdzie to zapraszam na PW.
Najbardziej mnie przeraziło w rozmowie z konsultantem od SEO - z firmy z której korzystałem już w sumie kiedyś przy innej firmie. To to, że walił ogólnikami jak leci. Ja mogę zapłacić dobrze na ile uważam, ale za konkrety a nie ogólniki
do adsów podchodziłem wiele razy ale ostatecznie zraziły mnie tym, że po ich konfiguracji z ekspertem od Google ekspert przestał się do mnie odzywać i nie przychodzili na umówione spotkania XDDDDD
a na koniec sam za mnie wypełnił ankietę zadowolenia XDDDDD
Ciekawa hipoteza, ale dowód raczej anegdotyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@magawek podaj adres strony na PM, wymagania, budżet, jakie siły
@FilipTraum: chodzi o to że jak ma na seo przeznaczać kasę (i tak w tej branży trzeba na prawdę dobre seo i dodać jedno zero jeszcze), to niech sobie powoli linkuje, nie pompuje kasy w seo, tylko od czasu do czasu jakiś
@OscarGoldman
@FilipTraum
@json-derollo
@Erravi
@magawek: napisze ci później, konkretne osoby.
Lepiej zainwestować w coś od Adsów i rozliczać za wyniki, bo te będzie widać szybciej
Rozłożenie Twojego posta na czynniki trochę by mi zajęło, więc opiszę po krótce:
- szukasz jednego konkretnego człowieka, który ma Ci zastąpić zespół fachowców
- chcesz, żeby zajął się marketingiem, ale wyniki chcesz oceniać przez wyniki sprzedaży
- rozróżniasz te dwa
Jeśli to wykonywanie przyłączy to takie rzeczy można pozycjonować ale tez mozna to zrobic samodzielnie :) Niedawno pomagałem projektować stronę pod to. @magawek = chcesz to dzwoń - zgred.pl :)