Największe redflagi u innych kierowców: 1. Indywidualna tablica rejestracyjna 2. Naklejki na samochodzie 3. BMW, Audi 4. Kobieta w białym SUWie W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się. #samochody #motoryzacja #takaprawda
@talmudyczny_triumfalizm Dodałbymikrosamochody z 90 latkiem za kierą, Sebastiany w e36, stare lexusy, blachy z krajów byłego związku radzieckiego, małolaty w autach za grubą bańkę ale oni wszyscy i tak w-------ą rzadziej niż emerytki przy pasach albo kobiety skręcające nagle na pasy bez kontaktu wzrokowego z kierowcą.
@talmudyczny_triumfalizm: krótka blacha w aucie który występował na rynku europejskim i zmiana zderzaka/klapy to nie problem. Bonus to krótka blacha na aucie który nigdy nie występował w USA/JP.
@RicoElectrico: no niektórzy mają ten kawałek mózgu odpowiedzialny za odpowiedzialnośc na szczęście i jak się nie czują już pewnie to wola komunikację ;-) Najgorzej jak jest taki co właśnie przekroczy ten czas - i powolutku wbije się z pasa rozbiegowego na jego początku wprost na trasę szybkiego ruchu - coś takiego mi taki dziadek zrobił =[ na szczęście nic się nie stało, bo byłem wystarczająco daleko, ale ewidentnie nie popatrzył,
@talmudyczny_triumfalizm faktycznie indywidualna tablica to gwarant, że jedzie ten specjalny płatek śniegu, zwykle występuje w połączeniu z 3 punktem. Kiedyś jeszcze bym dodał dziadka w czerwonej skodzie felicii ale już te dziadki poumierały a skody zgniły.
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
@talmudyczny_triumfalizm: ...i Mercedes. Również jako osobną kategorię można by dać czarny niemiecki SUV.
gnojek w żółtym renault
youtuber w sportowym aucie
@emasele: @Haiiro
niby bmw i audi najgorsze i mercedesy, a potem albo dziadek ładuje pod prąd w toyocie, albo przewóz osób się rozbija XD
Albo jak niżej,
@talmudyczny_triumfalizm: już dawno nieaktualne
Bonus to krótka blacha na aucie który nigdy nie występował w USA/JP.
źródło: 40429730_526360431142083_5029929134847950848_n
PobierzNajgorzej jak jest taki co właśnie przekroczy ten czas - i powolutku wbije się z pasa rozbiegowego na jego początku wprost na trasę szybkiego ruchu - coś takiego mi taki dziadek zrobił =[ na szczęście nic się nie stało, bo byłem wystarczająco daleko, ale ewidentnie nie popatrzył,
Wrzucanie kierunkowskazu w momencie już wykonywania skrętu ¯_(ツ)_/¯
Po co wrzuca jak już skręca to nie wiem XD
Komentarz usunięty przez autora