Wpis z mikrobloga

niby bmw i audi najgorsze i mercedesy, a potem albo dziadek ładuje pod prąd w toyocie, albo przewóz osób się rozbija XD

Albo jak niżej, służbowe toyoty XD

@Essapierds2007: generalnie to na wykopie jest po prostu wzajemne walenie sobie konia, to ze statystyki ubezpieczalni mowia ze najwiecej wypadkow na X kierowcow danej marki powoduja kierowcy volvo, skody i toyoty to lepiej o tym nie wspominac, bo on caly czas widzi
  • Odpowiedz
@talmudyczny_triumfalizm: Dałem plusa mimo iż jeżdzę Audi i jestem fanem marki (staram się łamać te stereotypy dla tej marki). Ja ogólnie punkt 4 zamieniłbym po prostu na "SUV" bo tym jeżdżą głównie kobiety, starzy ludzie i faceci z mały siusiakiem, więc grupy o podwyższony ryzyku dziwnych zachowań na drodze
  • Odpowiedz
🔴 Sygnał dźwiękowy zamiast kierunkowskazu – jeśli ktoś klaksonem daje znać, że skręca, to coś jest nie tak.

@inflacja_biedaku: weź, przez cztery tygodnie tak jeździłem zanim się odzwyczaiłem od naciskania na dźwignię kierunkowskazu xD W poprzednim aucie miałem klakson na środku kierownicy, przesiadłem się do clio i za każdym włączeniem kierunkowskazu naciskałem klakson, bo tam był w manetce xD
a.....n - >🔴 Sygnał dźwiękowy zamiast kierunkowskazu – jeśli ktoś klaksonem daje zna...

źródło: zzzzzzzz4

Pobierz
  • Odpowiedz
to lepiej o tym nie wspominac

@harrame: wiadomo, nic tak nie boli jak marka premium. Nawet jakby im ktoś krzywdę toyotą zrobił to i tak by myśleli, że to wina BMW, AUDI, MERCEDESA XD

Tam wyżej idzie wyczytać co jest problemem tak naprawdę
  • Odpowiedz
@talmudyczny_triumfalizm: a w mieście do listy dochodzą trzyliterowe rejestracje z pobliskich wioch, ludzie nieprzystosowani do ruchu większego niż trzy auta na dobę

@Catmmando: powiedz to takim miastom jak Sopot, który jest miastem na prawach powiatu, a ma trzy literki GSP (+30k mieszkańców); to samo Jastrzębie Zdrój SJZ (+80k mieszkańców), Piekary Śląskie SPI (+50k mieszkańców) czy Świnoujście ZSW (~38k mieszkańców). Duże miasta, a trzy literki, nie?

Za to powiat
  • Odpowiedz