Siedzę sobie w domu, i dostałem info o paczkach w paczkomacie. Zakładam buty ide do paczkomatu, i wychodząc z mieszkania wypadła kartka która była wetknięta między drzwi i framugę. Myślę, wtf cały ranek byłem w domu o co chodzi? Żadnego podpisu żadnego niczego. Dzwonie i odbiera akurat typ którego mijam przed blokiem (musiał być u mnie pod drzwiami dosłownie kilka minut wcześniej) i mówi : " dzień dobry szukam mieszkania do kupienia w tej okolicy" ... No ja akurat niemiałem mieszkania na sprzedaż ale jak ktoś ma to na kartce jest numer do pana flippera.
@jest_agrest-nie_ma: dzięki, ja co prawda też nie mam mieszkania na sprzedaż, ale chętnie spytam czy to "przyjmę gruz" z ogłoszenia OLX to dalej aktualne
@lycaon_pictus: warszawa @wankstain nawet nie dzwonią, tylko zostawiają kartki w drzwiach i pala głupa. Jak wracałem z paczkonatu kilka minut później to zwróciłem na to uwagę i prawie wszędzie były powtykane te kartki. Ja byłem w domu na 100% jak on to wtykał
@jest_agrest-nie_ma: https://domy.pl/posrednik/kamil-rzeszowski,159313 No to sobie fajnie z----ł numer firmowy :D Swoją drogą ekstra strona, że niby numer ukrywa, ale tylko przed oczyma a nie crawlerami i pięknie google zaindeksowało. Drugi wynik. Pierwszy był z tej strony do zgłaszania numerów
@jest_agrest-nie_ma ja czasem z nudow dzwonie po tych pasozytach ze owszem mam mieszkanie na sprzedaz. I d---------m cene 28k z metra za grzegorzki albo 22k za prokocim. I mu sie w ryj smieje ze przeciez sprzeda po 35k TYLKO ROSNIE xdddddddd
Dzwonie i odbiera akurat typ którego mijam przed blokiem (musiał być u mnie pod drzwiami dosłownie kilka minut wcześniej) i mówi : " dzień dobry szukam mieszkania do kupienia w tej okolicy" ...
Podziwiam samodyscyplinę i opanowanie, że typowi w mordę nie naplułeś
@jest_agrest-nie_ma: xD ostatnio przez pół godziny wpisywałam dane flipera z mojej skrzyni do baz zbierających dane (reklamy o darmowych szkolenieniach na Facebooku, instagramie). Polecam
#nieruchomosci #flipmieszkania #flipperzy
źródło: dfc1caad-8c0f-4736-a45a-4f9244f4ee73
Pobierzźródło: IMG_3326
Pobierzźródło: image
Pobierz@wankstain nawet nie dzwonią, tylko zostawiają kartki w drzwiach i pala głupa. Jak wracałem z paczkonatu kilka minut później to zwróciłem na to uwagę i prawie wszędzie były powtykane te kartki. Ja byłem w domu na 100% jak on to wtykał
No to sobie fajnie z----ł numer firmowy :D
Swoją drogą ekstra strona, że niby numer ukrywa, ale tylko przed oczyma a nie crawlerami i pięknie google zaindeksowało. Drugi wynik. Pierwszy był z tej strony do zgłaszania numerów
@uriel_ck no ciekawe a podaj numer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podziwiam samodyscyplinę i opanowanie, że typowi w mordę nie naplułeś
@jest_agrest-nie_ma: FEJK. mick mówił że nikt nie kupuje i ceny spadają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan skupuje mieszkania i pytał się czy mam jakieś. Powiedziałem że to taki spam tylko że nie na maila tylko na skrzynkę i się rozłączył
@mickpl to jak to jest w końcu?