Wpis z mikrobloga

Siedzę sobie w domu, i dostałem info o paczkach w paczkomacie. Zakładam buty ide do paczkomatu, i wychodząc z mieszkania wypadła kartka która była wetknięta między drzwi i framugę. Myślę, wtf cały ranek byłem w domu o co chodzi? Żadnego podpisu żadnego niczego. Dzwonie i odbiera akurat typ którego mijam przed blokiem (musiał być u mnie pod drzwiami dosłownie kilka minut wcześniej) i mówi : " dzień dobry szukam mieszkania do kupienia w tej okolicy" ... No ja akurat niemiałem mieszkania na sprzedaż ale jak ktoś ma to na kartce jest numer do pana flippera.

#nieruchomosci #flipmieszkania #flipperzy
jestagrest-niema - Siedzę sobie w domu, i dostałem info o paczkach w paczkomacie. Zak...

źródło: dfc1caad-8c0f-4736-a45a-4f9244f4ee73

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jest_agrest-nie_ma ja czasem z nudow dzwonie po tych pasozytach ze owszem mam mieszkanie na sprzedaz. I d---------m cene 28k z metra za grzegorzki albo 22k za prokocim. I mu sie w ryj smieje ze przeciez sprzeda po 35k TYLKO ROSNIE xdddddddd
  • Odpowiedz
@jest_agrest-nie_ma zadzwoniłem z ciekawości może jakaś promocja na coś "czy rozmawiam z flipperem"

Pan skupuje mieszkania i pytał się czy mam jakieś. Powiedziałem że to taki spam tylko że nie na maila tylko na skrzynkę i się rozłączył
  • Odpowiedz