Aktywne Wpisy

Lewusx +549
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +72
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
Ludzie złoci, w Polsce mamy prawie 5000 (słownie: pińć tysięcy) gmin. Oczywiście w każdej pracują wybitni ekonomiści i nie ma żadnych, absolutnie najmniejszych układów dewelopersko-samorządowych.
Lokalnie prowadzi to wprost do patologii, gdzie w jakimś Półtusku deweloper buduje, chce opychać po 15k z metra i tak mu przepycha rada gminy, a piniondze lecą szerokim strumieniem z budżetu centralnego przez BGK. No dobra, "deweloper nie może" - to jakiś lokalny bonzo, który już trzyma pakiet kurników te 3 lata.
Tutaj planowana byłaby największa patola transferu publicznej kasy ever.
#nieruchomosci
@mickpl: czyli działa tak jak zaplanowali( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: gf-gXwU-uH8t-bV6C_kto-to-powiedzial-wojt-czy-czerepach-quiz-dla-fanow-serialu-ranczo-664x442
PobierzJakie pięć tysięcy?
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-07 204016
Pobierz@mickpl: xD
J---ć ich wszystkich, w szczególności polityczne k---y, które to chca przyklepać.
@mickpl: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Z drugiej strony: cała ta sitwa samorzadowa dostaje do ręki prezent w postaci opcji kupczenia lokalnymi limitami. Prezent dla dołów partyjnych.
Trzy: jak się z----e, bo ceny wystrzela a ludzie sie w-----a, to umyja rece i powiedza ze to nie my, to decyduja gminy! My chcieli dobrze!