Aktywne Wpisy

Ytarka +72
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +403
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

#antynatalizm #psychologia #depresja
@Skallagrimsson: widzę, że ty swoją już zażyłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Złego diabli nie biorą.
@Skallagrimsson: No szczęście się wylewa z tego jadu i agresji xD wymyślenie sobie pana na chmurce żeby nie było smutno umierać jako lekarstwo na depresję, no skoro na ciebie działa to dobrze, ale nie wszyscy mają intelekt rozwielitki.
O, zapomniałem o tym napisać w poprzednim komentarzu. W uważaniu, że życie nie ma sensu nie ma nic złego. Wręcz przeciwnie. To bycie wychowanym w duchu "to nic, że cierpisz na ziemi krzywdy, bozia ci wynagrodzi po śmierci"
I tak i nie za razem. Niby przykładowo masz więcej jedzenia ale mąka i mięso z larw czy innych robali. Ogólnie rzecz biorąc to że czegoś jest więcej to jeszcze nie wskazuje na zwiększenie dobrobytu bo podróby to zawsze były i będą. Z larw nie będzie witamin czy składników odżywczych.
Dla niektórych najlepsze rozwiązanie to wyjście z symulacji i zostawienie miejsca dla tych, którzy
@szzzzzz: Ateizm z pewnością był jednym z czynników bo nic nie dał w zamian.
W sumie to troche zabawne, ale ateizm można porównać z wygnaniem z raju, ludzie dostali samoświadomość, ale ona ma niewiele benefitów a głównie niedogodności bo od tej pory to na Twoich barkach spoczywa nadanie swojemu życiu sensu i szukanie jakiegoś pocieszenia w trudnościach i problemach
@Skallagrimsson: tylko co to za zycie, skoro w zaden sposob nie biora za nie odpowiedzialnosci.