@Dzieci_z_Choroszczy: i niech mi ktoΕ powie ΕΌa praca nie jest lepsza xD 0 zakuwania po nocach 0 stresu przed egzaminem tylko w czasie pracy :P 0 dokumentacji technicznej, 0 sprawozdaΕ
@Dzieci_z_Choroszczy: Jak kiedyΕ studiowaΕem, to koledzy mieli poprawkΔ z pewnego przedmiotu. Pan profesor powiedziaΕ, ΕΌe wywiesi listΔ w czwartek o 14:00. Poszli wiΔc i czekali. OkoΕo 14:20 jeden odwaΕΌny poszedΕ i kulturalnie siΔ przypomniaΕ, ΕΌe oni tam czekajΔ na wyniki, bo majΔ wΕaΕnie okienko, a listy nie ma. Na to profesor odrzekΕ:
@mocarny_knur: no niezbyt. Wykladowca moΕΌe wytΕumaczyΔ o co chodzi, ale student musi nauczyΔ siΔ sam. Jak student nie przychodzi na wykΕady to co prowadzΔ cy ma zrobiΔ? Albo jak przychodzi na Δwiczenia i caΕe zajΔcia siedzi w telefonie?
@123412341234 dlatego mΓ³wiΔ ΕΌe w pewnym sensie. Sam tak miaΕem ΕΌe jak wykΕadowca byΕ nudziarzem to uczyΕem siΔ sam. A tych bardziej ambitnych sΕuchaΕem z zainteresowaniem
@Dzieci_z_Choroszczy ja p------e ale mnie wΕaΕnie wziΔΕy flashbacki ze studbazy. Na zachodzie wykΕadowca na dzieΕ dobry do w-------a bo skoro nikt nie zdaΕ znaczy ΕΌe to ten kiep nie potrafi wiedzy przekazaΔ. Ehhhh....
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file5184824458829892211
PobierzJak ja studiowaΕem to lista osΓ³b miaΕa byΔ wywieszona na drzwiach i siΔ ludzie dziwili, ΕΌe kartki brak xD
0 zakuwania po nocach
0 stresu przed egzaminem tylko w czasie pracy :P
0 dokumentacji technicznej, 0 sprawozdaΕ
I jeszcze pΕacΔ !
Powinno wyjΕΔ inaczej....
To dziaΕa w dwie strony ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
Nie po nazwisku, Karolina jestem.
Poprawna forma:
"DzieΕ dobry,
poniΕΌej podajΔ listΔ osΓ³b,
Ma poczucie humoru. Ale ja bym pominΔ Ε nawet sΕowo Nikt