@picasssss1: jakoś nigdy nie spotkałem takich debilek, tak całkiem szczerze, więc w sumie nie wiem na ile prawdziwe są takie wpisy a na ile to jakieś ragebaity
@picasssss1: sama jestem baba ale śmieszy mnie jak lewackie baby chcą przywilejów tradycjonalistek "Dzieci nie bede rodzić w domu gotować nie będę , skarpety pierz sobie sam ale plac za mnie" Niech się wypcha I to samo bym powiedziała facetowi który chce płacić 50/50 ale nie robi wszystkiego równo z kobietą w domu , tylko kaze wszystko jej Albo zwiazek tradycyjny albo lewacki gdzie "każdy dla siebie "
@picasssss1: mój przyjaciel umówił się z Urszulą, zamówił Chateau de Fontainebleau, wypił prawie całe, wyszedł na chwilę do kibla i uciekł przez okno. To dlatego teraz taka cięta
I to samo bym powiedziała facetowi który chce płacić 50/50 ale nie robi wszystkiego równo z kobietą w domu , tylko kaze wszystko jej
Albo zwiazek tradycyjny albo lewacki gdzie "każdy dla siebie "
@Linnior88: ale to pierwsza randka, to co on ma z nia po rowno robić, nie mieszkaja razem. Chyba,ze chodzi o sytuację randki z żonatym, który nie wywiązuje sie z obowiązków domowych, wtedy ok( ͡°͜
#zwiazki #logikarozowychpaskow #tinder
źródło: IMG_20260212_103744
Pobierz"Dzieci nie bede rodzić w domu gotować nie będę , skarpety pierz sobie sam ale plac za mnie"
Niech się wypcha
I to samo bym powiedziała facetowi który chce płacić 50/50 ale nie robi wszystkiego równo z kobietą w domu , tylko kaze wszystko jej
Albo zwiazek tradycyjny albo lewacki gdzie "każdy dla siebie "
@Linnior88: ale to pierwsza randka, to co on ma z nia po rowno robić, nie mieszkaja razem. Chyba,ze chodzi o sytuację randki z żonatym, który nie wywiązuje sie z obowiązków domowych, wtedy ok( ͡° ͜
M. Borek