@troglodyta_erudyta: Dziś, jak co roku, mam wrażenie że tylko ja nie lubię pączków. Wątpię że znajdzie się tutaj ktoś kto nie zje ani jednego a na sam ich widok go mdli. Mogę uczcić to święto majonezem albo awokado.
@arinkao: ja cały rok nie zjadam ani jednego pączka, ale w tłusty czwartek sobie folguję. Taki rytuał, niby mała rzecz, ale rytuały organizują nasze życie i nadają mu odrobinę przewidywalności. A żeby nie zemgliło to trzeba popijać gorzką herbatą ( ͡°͜ʖ͡°)
@mielonkazdzika: Tak, śledzika mogę świętować i kupić nawet na zapas. Szkoda że sklepy sie tak nie biją o klienta jesli chodzi o śledzie. Kosztują tyle samo albo więcej.
@arinkao: ja uwielbiam pączki (te dobre, nie te z marketa za 5 gr) ale nie jem bo jestem na diecie xD dziś mam sprawdzian silnej woli. Tzn zjem dziś dużego kebsa jedynie
@arinkao: ja uwielbiam pączki, ale dziś to najgorszy dzień na jedzenie pączków. Mam co robić w życiu, nie chce mi się stać w kolejkach. Lepiej kupić w każdy inny dzień.
ja cały rok nie zjadam ani jednego pączka, ale w tłusty czwartek sobie folguję. Taki rytuał, niby mała rzecz, ale rytuały organizują nasze życie i nadają mu odrobinę przewidywalności.
A żeby nie zemgliło to trzeba popijać gorzką herbatą ( ͡°͜ʖ͡°)
@troglodyta_erudyta: post tez moglby wplynac pozytywnie na twoje zdrowie
@arinkao: Ja od jakiegoś czasu w ogóle nie jem pączków w tłusty czwartek. Za duża masówka, a do dobrych miejsc są duże kolejki. W to miejsce zawsze wlatuje jakiś wypasiony burger. A pączka można zjeść w każdy inny dzień. Ja planuje w sobotę :)
źródło: 1000017691
PobierzMogę uczcić to święto majonezem albo awokado.
@arinkao: A no witam ^^.
Nie odczuwam potrzeby zjedzenia pączka dzisiejszego dnia. Jak ktoś lubi, niech je - nic mi do tego.
A żeby nie zemgliło to trzeba popijać gorzką herbatą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arinkao: jestes taka wyjatkowa (。◕‿‿◕。)
@arinkao: tak, tak. dokladnientak. Jestes wyjatkowa i jedyna w swoim rodzaju ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@arinkao: Ale zrobiłaś ochotę na takiego pączka z majonezem, mmm
źródło: 1000001481
Pobierz@troglodyta_erudyta: post tez moglby wplynac pozytywnie na twoje zdrowie