Wpis z mikrobloga

@troglodyta_erudyta: Dziś, jak co roku, mam wrażenie że tylko ja nie lubię pączków. Wątpię że znajdzie się tutaj ktoś kto nie zje ani jednego a na sam ich widok go mdli.
Mogę uczcić to święto majonezem albo awokado.
  • Odpowiedz
Wątpię że znajdzie się tutaj ktos kto nie zje ani jednego

@arinkao: A no witam ^^.

Nie odczuwam potrzeby zjedzenia pączka dzisiejszego dnia. Jak ktoś lubi, niech je - nic mi do tego.
  • Odpowiedz
  • 510
@arinkao: ja cały rok nie zjadam ani jednego pączka, ale w tłusty czwartek sobie folguję. Taki rytuał, niby mała rzecz, ale rytuały organizują nasze życie i nadają mu odrobinę przewidywalności.
A żeby nie zemgliło to trzeba popijać gorzką herbatą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
, mam wrażenie że tylko ja nie lubię pączków. Wątpię że znajdzie się tutaj ktoś kto nie zje ani jednego a na sam ich widok go mdli.

@arinkao: jestes taka wyjatkowa ()
  • Odpowiedz
ja cały rok nie zjadam ani jednego pączka, ale w tłusty czwartek sobie folguję. Taki rytuał, niby mała rzecz, ale rytuały organizują nasze życie i nadają mu odrobinę przewidywalności.

A żeby nie zemgliło to trzeba popijać gorzką herbatą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@troglodyta_erudyta: post tez moglby wplynac pozytywnie na twoje zdrowie
  • Odpowiedz
@arinkao: Ja od jakiegoś czasu w ogóle nie jem pączków w tłusty czwartek. Za duża masówka, a do dobrych miejsc są duże kolejki. W to miejsce zawsze wlatuje jakiś wypasiony burger. A pączka można zjeść w każdy inny dzień. Ja planuje w sobotę :)
  • Odpowiedz