Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@Larsberg: Niby fakt ale z takiej właśnie zostałem w------y po dwóch tygodniach bo nie ogarniałem.
Na jedenj większej co robiłem to był w miarę luz choć normictwo dawało się czasem we znaki
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@henrykTransformator: po prost dali mi nowe rzeczy do roboty i nie ogarnąłem a lider był przed chwilą co mianowany i jedene co umiał to powiedzieć żebym robił szybciej plus jedne rzeczy robiłem wolniej bo chciałem żeby lepiej produkt wyglądał a okazało się że można było z---------ć, po prostu pierwszego dnia kierownik powiedział, że mam robić dokładnie bo materiał drogi to se wziąłem do serca nie potrzebnie
  • Odpowiedz
@ko_k weź se zrob c+e i jeździj se międzynarodówkę. Jakbym był w twojej sytuacji to bym się nie zastanawiał ani chwili. Jak niemasz hajsu na prawko to zawsze możesz iść na bezrobocie i Ci zrobią C z urzędu. O ile przeżyjesz na bezrobociu
  • Odpowiedz
@ko_k: zgłoś się na kolej - przewoźnicy szkolą na maszynistów. Jest dziura pokoleniowa i szukają ludzi. Ogarniesz przepisy to pójdziesz do pracy gdzie nikt nad tobą nie będzie stać.
  • Odpowiedz
@ko_k no to masz dobry kierunek żeby sobie spokojnie pracę znaleźć, znajomy z poprzedniego kołchozu, taki przegryw co nie umiał nawet patrzeć w oczy i go cisnęli wiecznie znalazł robotę w Rockwell Automation w Katowicach. Siedzi na infolinii i jest takim pierwszym wsparciem, z szablonów odpisuje, lub odpowiada, jak coś bardziej skomplikowane to łączy z kimś wyżej. Kokosów nie ma, ale lajtowa robota i mała konkurencja bo jakiś techniczny inżynier jest
  • Odpowiedz
@ko_k: Szkoły są dwie robisz coś wolno by szybko to opanować i robić dobrze oraz szybko... albo klepiesz robotę jak najszybciej i na odwal się byle by excel się zgadzał... każda firma ma inaczej niestety. Współczuję mireczku ale z drugiej strony może coś lepszego się trafi...
  • Odpowiedz