Wpis z mikrobloga

@jabol6000: jak stawiasz garnek na palniku to też się dziwisz, że goracy robi się dopiero po paru minutach a nie od razu?

Jak masz klimę w aucie to też jesteś zaskoczony jak zaczyna dmuchać dopiero jak w aucie robi się gorąco a nie dmucha zimnym powietrzem od razu? :)
  • Odpowiedz
@jabol6000: oj tak, najpierw aktualizacja, później telemetria a na koniec sterownik od temperatury się zawiesi i proces system napierdziela na pełnych obrotach
  • Odpowiedz
@jabol6000: w robocie mam nowego kompa, ma gigantyczne wentylatory, którymi można studzić hale przemysłowe ale zwykle chodzą powoli i cicho

NO CHYBA ŻE J----Y WINDOWS SIĘ AKTUALIZUJE, WTEDY MAM TORNADO W POKOJU
  • Odpowiedz
@pablosz5: raz spotkałem się z minerem który kopał tylko wtedy gdy komputer był na ekranie wyboru użytkownika. Ot odchodziłeś od kompa, blokowałeś winkey + L i po chwili miner zaczynał kopać z CPU + GPU. Logowałeś się i przestawał.
  • Odpowiedz
jak stawiasz garnek na palniku to też się dziwisz, że goracy robi się dopiero po paru minutach a nie od razu?

Jak masz klimę w aucie to też jesteś zaskoczony jak zaczyna dmuchać dopiero jak w aucie robi się gorąco a nie dmucha zimnym powietrzem od razu? :)

@LifeReboot: Nie musisz nikomu tłumaczyć praw fizyki, bo mem mówi o sytuacji, kiedy chcesz zobaczyć, jaki proces rozgrzewa kompa, a po włączeniu
  • Odpowiedz