@DawidParzyk: Śmiechy, śmiechami ale gdyby ludzie nie kupowali takich gówien to by ich więcej nie budowali. Rozumiem, że ktoś chce mieć małe gówniane mieszkanko bo i tak ktoś może głównie po świecie jeździć a w mieszkaniu będzie raz w miesiącu przykładowo. Ale no jak ludzie za takie coś potrafią płacić pół miliona to już jest porąbane grubo.
jak ludzie za takie coś potrafią płacić pół miliona to już jest porąbane grubo.
@andbatros: pamiętam czasy kiedy takie były powystawiane po 50-80k i nikt tego nie chciał. Zastanawiam się gdzie został popełniony błąd że ludzie kupują taki shit.
@Sl_w_k_1: Ja mam i tak głównie okna zasłonięte. Dla mnie najważniejsze żebym nie miał 5 metrów od mojego balkonu okna sąsiada z drugiej strony tylko żeby była jednak przestrzeń.
może nie da rady go urządzić i w nim żyć, ale przynajmniej było drogie.
@rzzz: Skad informacja, że to mieszkanie było drogie? Właściwie skąd wiadomo, jaka jest / była cena tego mieszkania? Przynajmniej ja takiej informacji nie widzę.
@DawidParzyk: @andbatros @rzzz Ej ale ważną rzecz typ powiedział na koniec... Mianowicie nie jest do końca przekonany co jego klientka kupiła. I daje sobię siura odciąć, że tak jest. Typiara widziała mieszkanie tylko na projekcie wizualnym i kupiła to wszystko oczami, byle szybko byle mieć, bo wstyd nie mieć kredytu i mieszkania przy pracy w korpo za nadgodziny. Jak mnie naprawdę ciekawią tacy ludzie, którzy kupując lokum nawet
@DawidParzyk te antresole miałyby sens gdyby nie to że deweloperuchy kasują za nie jak za normalną powierzchnię użytkową. Jak masz do wyboru takie coś albo 50m2 na płasko w tej samej cenie nie ma co się nawet zastanawiać.
@GrochenMochen a jak miała kupić? Od flippera za 150% ceny jak już wybudują?
https://x.com/DawidParzyk/status/1892545938092159184
#nieruchomosci #mieszkania #mieszkanie
Rozumiem, że ktoś chce mieć małe gówniane mieszkanko bo i tak ktoś może głównie po świecie jeździć a w mieszkaniu będzie raz w miesiącu przykładowo. Ale no jak ludzie za takie coś potrafią płacić pół miliona to już jest porąbane grubo.
@andbatros: pamiętam czasy kiedy takie były powystawiane po 50-80k i nikt tego nie chciał. Zastanawiam się gdzie został popełniony błąd że ludzie kupują taki shit.
@Sl_w_k_1: Ja mam i tak głównie okna zasłonięte.
Dla mnie najważniejsze żebym nie miał 5 metrów od mojego balkonu okna sąsiada z drugiej strony tylko żeby była jednak przestrzeń.
@rzzz:
Skad informacja, że to mieszkanie było drogie?
Właściwie skąd wiadomo, jaka jest / była cena tego mieszkania?
Przynajmniej ja takiej informacji nie widzę.
@GrochenMochen a jak miała kupić? Od flippera za 150% ceny jak już wybudują?
Wincyj dopłat to na bank zaczną budować sensowniej.
filman.cc
Sezon 9 odc 4
źródło: do usunięcia 1
Pobierzźródło: do usunięcia 2
Pobierz