Aktywne Wpisy

asdfiksowy +18
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!

źródło: image
Pobierz
https://x.com/DawidParzyk/status/1892545938092159184
#nieruchomosci #mieszkania #mieszkanie
Rozumiem, że ktoś chce mieć małe gówniane mieszkanko bo i tak ktoś może głównie po świecie jeździć a w mieszkaniu będzie raz w miesiącu przykładowo. Ale no jak ludzie za takie coś potrafią płacić pół miliona to już jest porąbane grubo.
@andbatros: pamiętam czasy kiedy takie były powystawiane po 50-80k i nikt tego nie chciał. Zastanawiam się gdzie został popełniony błąd że ludzie kupują taki shit.
@Sl_w_k_1: Ja mam i tak głównie okna zasłonięte.
Dla mnie najważniejsze żebym nie miał 5 metrów od mojego balkonu okna sąsiada z drugiej strony tylko żeby była jednak przestrzeń.
@rzzz:
Skad informacja, że to mieszkanie było drogie?
Właściwie skąd wiadomo, jaka jest / była cena tego mieszkania?
Przynajmniej ja takiej informacji nie widzę.
@GrochenMochen a jak miała kupić? Od flippera za 150% ceny jak już wybudują?
Wincyj dopłat to na bank zaczną budować sensowniej.
filman.cc
Sezon 9 odc 4
źródło: do usunięcia 1
Pobierzźródło: do usunięcia 2
Pobierz