Wpis z mikrobloga

@DawidParzyk: Śmiechy, śmiechami ale gdyby ludzie nie kupowali takich gówien to by ich więcej nie budowali.
Rozumiem, że ktoś chce mieć małe gówniane mieszkanko bo i tak ktoś może głównie po świecie jeździć a w mieszkaniu będzie raz w miesiącu przykładowo. Ale no jak ludzie za takie coś potrafią płacić pół miliona to już jest porąbane grubo.
  • Odpowiedz
jak ludzie za takie coś potrafią płacić pół miliona to już jest porąbane grubo.

@andbatros: pamiętam czasy kiedy takie były powystawiane po 50-80k i nikt tego nie chciał. Zastanawiam się gdzie został popełniony błąd że ludzie kupują taki shit.
  • Odpowiedz
"ładne widoki"

@Sl_w_k_1: Ja mam i tak głównie okna zasłonięte.
Dla mnie najważniejsze żebym nie miał 5 metrów od mojego balkonu okna sąsiada z drugiej strony tylko żeby była jednak przestrzeń.
  • Odpowiedz
może nie da rady go urządzić i w nim żyć, ale przynajmniej było drogie.

@rzzz:
Skad informacja, że to mieszkanie było drogie?
Właściwie skąd wiadomo, jaka jest / była cena tego mieszkania?
Przynajmniej ja takiej informacji nie widzę.
  • Odpowiedz
@DawidParzyk: @andbatros @rzzz Ej ale ważną rzecz typ powiedział na koniec... Mianowicie nie jest do końca przekonany co jego klientka kupiła. I daje sobię siura odciąć, że tak jest. Typiara widziała mieszkanie tylko na projekcie wizualnym i kupiła to wszystko oczami, byle szybko byle mieć, bo wstyd nie mieć kredytu i mieszkania przy pracy w korpo za nadgodziny. Jak mnie naprawdę ciekawią tacy ludzie, którzy kupując lokum nawet
  • Odpowiedz
@DawidParzyk te antresole miałyby sens gdyby nie to że deweloperuchy kasują za nie jak za normalną powierzchnię użytkową. Jak masz do wyboru takie coś albo 50m2 na płasko w tej samej cenie nie ma co się nawet zastanawiać.

@GrochenMochen a jak miała kupić? Od flippera za 150% ceny jak już wybudują?
  • Odpowiedz