Nie mogłem znaleźć obrazków łazienki czy antresoli bez płacenia za jakiś abonament, więc nie mogę ocenić jak mu poszło, ale zakładam, że dalej ciasno jak w dupie.
widziałem ten odcinek i chłop to mega uratował. pomysłowy projektant. łazienkę z dołu przeniósł na antresolę. o dziwo na tak małej powierzchni udało się zmieścić nie tyle co łazienkę, ale i łóżko i duże szafy.
@DawidParzyk: Zastanawiające czemu ten 2 poziom nie ma wylewki na całej płaszczyźnie(pomijając schody), wtedy i do okien byłby lepszy dostęp i większa powierzchnia użytkowa ¯\(ツ)/¯ Podpowie ktoś?
@pkrr dokładnie, przegrody budowlane na antresoli nie są dozwolone, nie mówiąc o ciągnięciu wod/kan w ścianie na górę. Sąsiad zgłosi jakieś szumy to Panią czeka kolejny remont.
@widmo82: o ludzie, kojarzę ten blok, bo swoją drogą w zajebistym miejscu go postawili, z widokiem na pogorzelisko obok a sąsiedzi z drugiej strony chyba prawie okno w okno/ściana w ścianę (polecam na google street view sobie zobaczyć Olbrachta 24 Waw). Nie miałam pojęcia że w środku coś takiego odwalili xD Btw miałam dyskusję z bogatszymi ludźmi których rodzice inwestycyjnie kupili mikrokawalerkę (co prawda bez antresoli, ale też p------a*e, np
@Zgrywajac_twardziela bo antresola musi mieć odpowiednio mniejszy metraż. Ten myk stosują deweloperzy, żeby np. z trzech dopuszczalnych w mpzp kondygnacji zrobić de facto cztery, ale czwartą jako „antresola”.
https://x.com/DawidParzyk/status/1892545938092159184
#nieruchomosci #mieszkania #mieszkanie
źródło: do usunięcia 3
Pobierz@jPaolo2: no praw fizyki pan nie zmienisz i wstawiając meble i urządzając - miejsca robi się tylko coraz mniej ;)
@andbatros: to w 2020 :)
źródło: Bez tytułu
PobierzDUŻO lokali pod wynajem krótkoterminowy np. BOOKING
https://www.google.com/search?q=olbrachta+24+warszawa+booking&sca_esv=8a5f3c529fc99551&udm=2&biw=2844&bih=1421&sxsrf=AHTn8zqIgcTmMX8TzVuKpSQH_btKyc1FYw%3A1740073031249&ei=R2i3Z9L0Do6DqgGdlP7QBg&ved=0ahUKEwiStKSX5dKLAxWOgSoKHR2KH2oQ4dUDCBE&uact=5&oq=olbrachta+24+warszawa+booking&gs_lp=EgNpbWciHW9sYnJhY2h0YSAyNCB3YXJzemF3YSBib29raW5nSNAUULkDWOQScAF4AJABAJgBYaABqwWqAQE4uAEDyAEA-AEBmAICoAJYwgIGEAAYBxgewgIFEAAYgATCAgQQABgemAMAiAYBkgcBMqAHiAM&sclient=img
źródło: booking
PobierzAle nie wiem który to odcinek
[edit] Zanazłem, Sezon 9 odcinek 4
Btw miałam dyskusję z bogatszymi ludźmi których rodzice inwestycyjnie kupili mikrokawalerkę (co prawda bez antresoli, ale też p------a*e, np