Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
wykopany-ziemniak +165

Czy waszym zdaniem wraz z nadejściem kryzysu w it, management zaczął też mocniej naciskać na kwestie ubioru pracowników? Np. że od teraz smart casual itd? Pytam, bo przed chwilą dowiedziałem się, że w jednym z większych banków, w it, nawet na callach należy mieć na sobie koszulę ;) Jak jest u was?
Kryzys w it docisnął dresscode?
fakt, tylko raz dostalem zjebe za ubranie dzinsow do pracy... ale faktem jest ze ten dresscode byl wszedzie.
W sumie dress code jakiś teoretycznie jest, ale nikt nie przestrzega. Mężczyźni teoretycznie chyba długie spodnie powinni mieć. Nie wiem dokładnie, bo ja innych do pracy i tak nie noszę. Przed ważnym całkiem i tak jakąś koszulę sam z siebie zawsze zakładam.
Jakiś minimalny dress code by się przydał w każdej firmie, bo jak widzę typów co chodzą boso w klapkach po biurze a potem pakują brudne stopy na fotele albo kanapy
źródło: 42A63CC900000578-0-image-a-26_1500931908209
Pobierz