topsy-turvy topsy-turvy 5 godz. i 51 min temu via Wykop 1 + @WolnyBLN: jak robisz screeny w aplikacji canal plus jak to ma blokadę robienia screenów
Emcis8 Emcis8 5 godz. i 50 min temu via Wykop 5 + @WolnyBLN: Hahah piękne xD skisłem z tego małego grubasa XD
WolnyBLN WolnyBLN 5 godz. i 50 min temu via Wykop 204 + jak robisz screeny w aplikacji canal plus jak to ma blokadę robienia screenów@topsy-turvy: a kto powiedział, że mam aplikacje canal+Lecę na nielegalnych strumykach
MrFryteczka MrFryteczka 5 godz. i 45 min temu via Wykop 0 + @WolnyBLN: przepiękny obrazek i jeszcze jak ryczy tłuścioch (。◕‿‿◕。)
irish71 irish71 4 godz. i 50 min temu via Android 1 + @Marcinnx: pojsc na mecz i zostac memem, bezcenne
Darth_Gohan Darth_Gohan 3 godz. i 32 min temu via Wykop 0 + @WolnyBLN: Kóre teraz strumyki pokazują te cudo? :)
nobrainer nobrainer 3 godz. i 28 min temu via Wykop 7 + @Marcinnx: dzieciak, bardziej sie przejmuje, niz pilkarzyki, z zadluzoneg klubu, ktorzy dostaja pierwsi wyp[late z przelewu kasy z Canal+, czy pierwsza czy druga liga, kasa sie bedzie zgadac
Jan12221 Jan12221 2 godz. i 58 min temu via Wykop 2 + @MrFryteczka: pewnie sam jesteś gruby i dlatego brak ci szacunku
stivenus stivenus 2 godz. i 48 min temu via Wykop 0 + jak robisz screeny w aplikacji canal plus jak to ma blokadę robienia screenówa kto powiedział, że mam aplikacje canal+Lecę na nielegalnych strumykach@topsy-turvy: Można też oglądać canal+ na komputerze w przeglądarce i da się zrobić screena.
gutowszczyzna gutowszczyzna 1 godz. i 59 min temu via Wykop 0 + @topsy-turvy: na chromie robisz tak. ustawienia - system - akceleracje grafiki odznacz.
MichuXXX69 MichuXXX69 29 min temu via Wykop 0 + @WolnyBLN: Nie rozumiem jak mozna sie jarac polska pilka nozna.
źródło: image
Pobierz@topsy-turvy: a kto powiedział, że mam aplikacje canal+
Lecę na nielegalnych strumykach
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@topsy-turvy: Można też oglądać canal+ na komputerze w przeglądarce i da się zrobić screena.