Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio bylem na wyjezdzie i poklocilem sie z moim rozowym na messangerze ale juz sie pogodzilismy. Jako ze mielismy duzo wiadomosci to postanowilismy zapytac gpt kto mial racje w sporze. Napisalismy prompt ktory wyjasnial o co poszlo a pozniej slalismy po kolei wiadomosci w taki sposób:
- x napisal: blablabla
- odpowiedz got
- y napisala: blablabla
- odpowiedz got
I tak w kolko. A wiecie co jest najlepsze? Aktualnie moja dziewczyna jest obrazona bo gpt uznal ze to ona nie ma racji a jej ton byl pretensjonalny a ja staralem sie podejsc racjonalnie i zalagodzic spor #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sztucznainteligencja #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
zręczny-realista-24: @elbanos: wklejam za autora:

Wpis jest dość zabawny i pokazuje nieco ironiczny sposób rozwiązywania konfliktu. Pomysł na wykorzystanie GPT do oceniania, kto miał rację w sporze, jest ciekawy i pokazuje, jak nowe technologie mogą wpływać na codzienne sytuacje. Jednak część użytkowników może uznać to za trochę niepoważne podejście do rozwiązywania problemów w związku, zwłaszcza jeśli chodzi o używanie AI do oceny takich emocjonalnych kwestii.

Pomimo tego, wpis jest napisany w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
-Ty skur*ynie, zdradziłeś mnie z moją własną matką. Wypie*al, pakuj się ch*u
-Kochanie, proszę Cię, bez nerwów, powinniśmy porozmawiać na spokojnie

Kobieta zachowuje się agresywnie, jej ton jest pretensjonalny, natomiast mężczyzna zachowuje spokój.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz