Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

Ostatnio bylem na wyjezdzie i poklocilem sie z moim rozowym na messangerze ale juz sie pogodzilismy. Jako ze mielismy duzo wiadomosci to postanowilismy zapytac gpt kto mial racje w sporze. Napisalismy prompt ktory wyjasnial o co poszlo a pozniej slalismy po kolei wiadomosci w taki sposób:
- x napisal: blablabla
- odpowiedz got
- y napisala: blablabla
- odpowiedz got
I tak w kolko. A wiecie co jest najlepsze? Aktualnie moja dziewczyna jest obrazona bo gpt uznal ze to ona nie ma racji a jej ton byl pretensjonalny a ja staralem sie podejsc racjonalnie i zalagodzic spor #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sztucznainteligencja #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: przeciez to oczywista dynamika w każdej kłótni z beciakiem.
-Ty skur*ynie, zdradziłeś mnie z moją własną matką. Wypie*al, pakuj się ch*u
-Kochanie, proszę Cię, bez nerwów, powinniśmy porozmawiać na spokojnie
Kobieta zachowuje się agresywnie, jej ton jest pretensjonalny, natomiast mężczyzna zachowuje spokój.
( ͡° ͜ʖ ͡°)