Aktywne Wpisy

d601 +14
U mnie -12,6°C
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
źródło: 1000098725
PobierzCo robisz w w tak mroźny niedzielny poranek
- Nic. Leżę najdłużej jak mogę 49.3% (180)
- Muszę wstać wysrać psa 13.2% (48)
- Mam kaca po wczorajszej imprezie 8.2% (30)
- Muszę wstawać do pracy 7.9% (29)
- Idę się przejść po zamarzniętym jeziorze bo lubię 8.8% (32)
- Mam w planach mosowanie, rower czy bieganie 12.6% (46)

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: 1000017848
PobierzZapomina też o tym że niektórzy zostając milionerami odpuszczają sobie walkę o większe majątki bo takie życie im wystarcza. Zwłaszcza że żeby z milionera zostać miliarderem też trzeba się sporo napocić.
Typ jest po prostu komuszkiem i to leniwym bo boli go że na dobrobyt trzeba pracować xd
Dominika Kulczyk pozdrawia i się z tobą nie zgadza.
@Notes: w sensie sugerujesz, że 93% społeczeństwa jest po prostu leniwa i dlatego nie są milionerami?
@Notes: przynajmniej nie jest debilem myślącym, że w kapitalizmie bogactwo bierze się z pracy
@Notes: lol. To jest niebywałe, żeby jeszcze tkwić w dziecinnym przekonaniu, że bycie miliarderem to kwestia pracy, a nie w 99,99% bycia w dobrym miejscu w dobrym czasie.
Praca i dobre decyzje życiowe to kwestia tego czy zarabiasz 10 czy 100k miesięcznie. Miliardy to już równie dobrze wygrana na loterii. Nie dziwiło cię
@szzzzzz: Ktoś dodał wpis na twitterze, aby zwiększenie zasięg konta (ale on ma z tego kasę), bo algorytmowi twittera (jest otwarty) obojętne mu czy komentarze są pozytywne czy negatywne, a Ty to wklejasz na wykopa powielając prowokację, ale nie mając nic z tego. Nie łap się na prowokacje, nie zwiększaj prowokatorom zasięgów.
@Wap30: bycie miliarderem ma jeden wspólny i przewidywalny mianownik, niemal w każdym życiorysie na jakimś etapie pojawiają się interesy z rządem, najczęściej nie do końca jasne ( ͡º ͜ʖ͡º)