Aktywne Wpisy
zawisztheblack +603
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
WielkiNos +143
Dzień dobry. Oto przykład jak my Polacy potrafimy się zjednoczyć i działać razem kiedy trzeba. Robi wrażenie.
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
źródło: temp_file5699596488632289574
Pobierz

źródło: 1000017848
Pobierz@framugabezdrzwi @KsiazePodziemi no i tu sie zdziwisz bo mam xD zostac milionerem wcale nie jest tak trudno. wystarczy troche pracy przez pare lat i cyk.
@NieBendePrasowac staram sie jak moge xD a oni ciągle sie na to
@Notes:
Bardzo madra bajka. Miliarderzy doprowadzaja do inflacji, bo zamist inwestowac te miliardy, to akumuluja majatki. Przez zo mniej pieniedzy w obiegu, on traci na wartosci.
Uwazam, ze nie powinno byc multimiliarderow.
Pracować xDDDw jakim ty świecie żyjesz. Tak, Kulczyk zapracował bardzo ciężko na swoje miliardy no tak było!
@jakismadrynickpolacinsku: tiaaaa!maja skarbce jak sknerus mc kwacz xDDDDDD oprocz rzadow chyba nie ma przykladu lepszej grupy spolecznej ktora inwestuje w nowe technologie i rozwoj cywilizacji niz wlasnie ci Twoi zli miliarderzy... poza tym podobno tych miliarderow jest malo (przynajmniej tak mowi memik xD) jak to bylo? gdyby musk rozdal biedakom po milionie dolarow to dalej bylby majbogatszym czlowiekiem na swiecie... przynajmniej tak to jakis gamoń napisal xD
a komunizm czy
No tak… mieli udziały (wypracowane) zainwestowali (wypracowane pieniądze) i zarządzają swoim kapitałem (to też praca - dużo cięższa niż machanie łopatą czy siedzenie na kasie)
Czy masz na myśli redystrybucję majątku dla biedaków i nierobów żeby dostali mamonę za free? Bo chyba taki sposób rozumowania się nam tu ukazuje xD
A co zrobisz jak już dojedziecie ostaniego milionera? Zaczniecie dodrukowywac pieniądze?
Jakie
@Notes: biorąc pod uwagę, że żeby być milionerem wystarczy mieć dom na obrzeżach większego miasta, to nie nie zdziwił bym się.
Natomiast napisałeś, że w stanach 7% ludzi to milionerzy, czyli co pozostali są leniwi?
Poz tym co do reszty to wielu ludzi wybiera życie na etacie bo tak im wygodniej, części nie zdobyła wykształcenia i są tępi, niektórzy wybrali jeszcze inny styl życia :) nie każdy musi być milionerem
Jak ktoś zniszczył sobie życie uciekaniem od nauki i wybieraniem gownoprac to sam sobie winien
Nikt ci nie broni pokazać dupę za pieniądze :) możesz też zacząć śpiewać i zarabiać na tym. Ludzie ocenią czy jesteś warty złamanego centa.
Naprostować to trzeba twoja złodziejska mentalność :)