Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hung: Ciekawe czy wysłali już Rutkowskiego i f16 z marowieckim do poszukiwań? xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie jej rodzice ciągle jej truli dupę kiedy w końcu jakiego kawalera przyprowadzi i kiedy wnuki będą to przestała się odzywać.¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
rodzina prosi o niezadawanie pytań

@o__0: rodzina to chyba sama nie chce z nia gadac, nawet detektywa tam sprowadzilu, a ona miala na nich po prostu w------e xD jak rozwydrzone dziecko
  • Odpowiedz
  • 123
@hung: haha widziałem artykuł w którym ekspert twierdził że pewnie jest już przerobiona na organy. Po ostatnich tygodniach jeden z jej organów jest już zapewne mocno zużyty.
  • Odpowiedz
@hung: Jaki był tok jej rozumowania?
Chciała się wyskakać? Jej prawo, niech robi co chce. No, ale mogła chociaż napisać sms'a do rodziny, która cały czas próbowała się z nią skontaktować. Musiała mieć świadomość, że jej poszukują, bo chyba ma internet w telefonie.
  • Odpowiedz
  • 52
@hung: relacje tej dziewczyny z rodziną są pod bardzo dużym znakiem zapytania. Co z tego, że maile trafiały do spamu - są komunikatory, są telefony.
Bardziej mnie ciekawi wątek braku zameldowania w hostelu, który podała rodzinie jako miejsce zamieszkania. Albo Hiszpanie czegoś nie dopilnowali, albo ona po prostu okłamuje rodzinę.

Ciekawi mnie też rozważany na jednym forum wątek niemieckich grup zajmujących się handlem prochami w Palmie. Ona wcześniej kilka miesięcy
  • Odpowiedz