Aktywne Wpisy

Lujdziarski +13
Jest dla was różnica między alkoholikiem wysokofunkcjonującym a tym "zwykły", bo dla mnie pijak to pijak i ostatnio miałem spinie o to z znajomym, który nadużywa alko xD

JankoBzykant89 +106
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pewnie jej rodzice ciągle jej truli dupę kiedy w końcu jakiego kawalera przyprowadzi i kiedy wnuki będą to przestała się odzywać.¯\(ツ)/¯
@o__0: rodzina to chyba sama nie chce z nia gadac, nawet detektywa tam sprowadzilu, a ona miala na nich po prostu w------e xD jak rozwydrzone dziecko
@hung:
źródło: images (6)
PobierzChciała się wyskakać? Jej prawo, niech robi co chce. No, ale mogła chociaż napisać sms'a do rodziny, która cały czas próbowała się z nią skontaktować. Musiała mieć świadomość, że jej poszukują, bo chyba ma internet w telefonie.
Bardziej mnie ciekawi wątek braku zameldowania w hostelu, który podała rodzinie jako miejsce zamieszkania. Albo Hiszpanie czegoś nie dopilnowali, albo ona po prostu okłamuje rodzinę.
Ciekawi mnie też rozważany na jednym forum wątek niemieckich grup zajmujących się handlem prochami w Palmie. Ona wcześniej kilka miesięcy