Aktywne Wpisy

vieniasn +25
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

#mechanikasamochodowa
źródło: BMW-E46-M3-Coupe-2000-Oxford-Green-Solido-118
Pobierz@Foxbat: na foto masz M3, tam jest trochę inny silnik niż 1.8
A ile jest mocowań?
źródło: thought-this-fits-v0-xbzf9q6b0c4b1
Pobierzmordy byłem na stacji kontroli pojazdów i NIC. Nic nie znalazł chłop pobujali wytrząsali i nawet luźnej śrupki. Kazał parę bączków blisko domu zrobić że jak coś jednak się zdupczy to żeby nie na drodze i jeździć obserwować.
A może być tak że paliwo mroźne zmroziło nową pompke paliwa i jakiś dzwięk odszedł? Nie wiem jak to miałoby zadziałać
Może miałem schizę i tak naprawdę pompa paliwa miała glitcha bo była wymieniana i załapała jakiś kawałek nie wiem lodu w benzynie a ja to usłyszałem bardziej niż powinienem bo jakieś echo sie rozbiegło??? Przeciez gdyby sie co u-----o to na zakrętach by chrobotało albo bym sie znalazł w rowie