Aktywne Wpisy

denazyfikacja +315
29 lipca udostępniam w wykopalisku link do rolki na Instagramie, gdzie młoda dziewczyna chwali się ilością swoich partnerów seksualnych. Znalezisko zawierało jedynie sam link do rolki, bez opisu znaleziska ani żadnego dodatkowego komentarza z mojej strony i zostało szybko usunięte przez moderację, a moje konto otrzymało bana na dwa tygodnie za TROLLOWANIE I SZERZENIE NIENAWIŚCI. Zgodnie z tą logiką, samo udostępnienie linka do treści utworzonej przez użytkownika innego portalu jest szerzeniem nienawiści.
1
1
źródło: image_picker_8F9238B5-A933-4462-8050-A6128F51B8BD-84016-000015294AA2A491
Pobierz
Jestem_Tutaj +90
źródło: temp_file8022844158244212214
Pobierz

#mechanikasamochodowa
źródło: BMW-E46-M3-Coupe-2000-Oxford-Green-Solido-118
Pobierz@Foxbat: na foto masz M3, tam jest trochę inny silnik niż 1.8
A ile jest mocowań?
źródło: thought-this-fits-v0-xbzf9q6b0c4b1
Pobierzmordy byłem na stacji kontroli pojazdów i NIC. Nic nie znalazł chłop pobujali wytrząsali i nawet luźnej śrupki. Kazał parę bączków blisko domu zrobić że jak coś jednak się zdupczy to żeby nie na drodze i jeździć obserwować.
A może być tak że paliwo mroźne zmroziło nową pompke paliwa i jakiś dzwięk odszedł? Nie wiem jak to miałoby zadziałać
Może miałem schizę i tak naprawdę pompa paliwa miała glitcha bo była wymieniana i załapała jakiś kawałek nie wiem lodu w benzynie a ja to usłyszałem bardziej niż powinienem bo jakieś echo sie rozbiegło??? Przeciez gdyby sie co u-----o to na zakrętach by chrobotało albo bym sie znalazł w rowie