Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +724
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +84
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek

źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz
Hej, pytanie szczególnie do osób które przyjmują #kreatyna. Od około dwóch tygodni jem ją codziennie w ilości 5 gram. Zauważyłem pewną zmianę ponieważ codziennie rano korzystam z toalety xD Wcześniej #kupa robiłem średnio raz na dwa/trzy dni. Czy to normalne? Miał ktoś z was tak? #zdrowie #silownia #pytaniedoeksperta #mirkokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Wszystko zależy do czego bierzesz ? Ja biorę w kolarstwie gdzie badania mówią że zwiększa moc szczytową na krótkie dystanse - sprinty, przyspiesza transport paliwa i wszystkie procesy gdzie potrzebujesz chwilowo dużej siły. No i 2 tygodnie to krótko by zobaczyć efekt jakiś, jak z każdym suplementem.
Doczytałem że kupsztoniec 1 na dwa/trzy dni, to faktycznie Ci
@ocobiega: nie powinien, istotna jest regularność wypróżnień. Może być tak, że zrobi się co drugi a nawet trzeci dzień. Byle te 3 razy w tygodniu było.
@mirko_anonim co do tego "problemu", to niby nie ma przekonujących dowodów, że kreatyna wpływa na częstotliwość wypróżnień, ale skoro tak masz, to może coś jest na rzeczy. Chyba, że były jakieś zmiany