Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

źródło: temp_file7597903229664920288
Pobierzźródło: banda czworga
Pobierzkiedy ktoś staje w ofensywie do zbyszka i SuwPolu naszym honorem jest walka
źródło: a5bc896154d5c8f5e7ab8b9f9aa9e808dfde5d860b7baa9bf3fedf8d2fc72933
PobierzHahahahaha
@Niedowiarek: W sumie tych dwóch PiS już zjadł, teraz tylko konfederację wciągnie :)
źródło: 92aa0136c97ea0e32d530e14264ceaa212309244b0fe0c8c560bc3a2325349e1
PobierzKomentarz usunięty przez autora
PiS marnotrawil pieniadze, PO marnotrawi jeszcze wiecej
PiS nie zrobil atomu/cpk/izery, PO nie zrobi atomu/cpk/izery
POPiS to sa partie spalone i przememlane, trzeba byc idiota zeby dalej wierzyc w ich teatrzyk, PO juz tyle narobilo w rok ze powinni zaczac siebie rozliczac tak samo jak PiS...
@hhhijuaaaa: mówisz o tym centrum, co ostatnio było głośno? Ono jest zbudowane za czasów PISu w 2022 roku XD
@bylem_zielonko: kolejne są budowane za PO, poparcie paktu imigracyjnego przez tuska w EU
@bylam_zielonko: rekordowy deficyt, dopłaty do samochodów elektrycznych,
@hhhijuaaaa: oh no, it's retarded...