Wpis z mikrobloga

@julia-kuterska widziałem tę panią i powiem tyle: gdybym nie lubił gotować, to bym mężowi zazdrościł. Ale po prostu uwielbiam gotować i gotuję również dla mojej żony. ()
  • Odpowiedz
@julia-kuterska przecież wg feministek mężczyzna to złŏ konieczne i powinien codziennie udowadniać, jaki jest męski (robiąc wszystko chyba za te pindy, które tak krzyczą) i wtedy może feministki nie będą pluły jadem. Ale może.
Inna sprawa że internet dał nieskończone pole do popisu dla wszelkiej maści prostaków, debili, cwaniaków i ludzi, którzy na codzień są zahukani, więc muszą sobie odbić. Ewentualnie są tak z-----i, że ich poznani w prawdziwym świecie znajomi
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: Idąc ich logiką... Czyli co jeśli jestem facetem i piekę ciasta dla rodziny czy tam robię obiad, a sam tego nie jem (dieta) to jestem piz$a, frajer i pantoflarz? Kij tam, że sprawia mi przyjemność samo gotowanie i miny bliskich którzy są zadowoleni prosząc o dokładkę. Te baby o których piszesz to są skrajnie niedorozwinięte. Prawdopodobnie dbające tylko o własny zad. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@julia-kuterska moja żona większość dni czeka na mnie z obiadem gdy wrócę z pracy mimo że sama pracuje na pół etatu. Ja za to co weekend ogarniam cały dom , biorę młodego na wypad żeby odsapnela a ona i tak nam robi obiad jak wrócimy z wypadu :). Mam najlepsza żonę na świecie
  • Odpowiedz
@julia-kuterska bardzo fajna babeczka i pochwalam takie akcje jak ona robi, ale ja też pracuje po 10h-12 h w budowlance i w życiu bym tyle nie zjadł w trakcie dnia pracy xD on przeciąga lokomotywy siła mięśni że tyle musi jeść? XD ja biorę zupę w termos, kanapkę i banana. Jakbym zjadł taki omlet to bym leżał na styropianie do południa zanim by się to uleżało w brzuszku xD
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: pytanie czy robi to bo ma: wolne w pracy, elastyczne godziny, pracuje na cześć etatu, albo nie pracuje w ogóle. Czy robi to bo musi ponieważ pan mąż władca wymaga. Jeżeli to pierwsze to okej rozumiem jasna sprawa a jeżeli to drugie to jest traktowana jak służąca tzw marzenie każdego "silnego polskiego mężczyzny"
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: Ostatnio była prawie identyczna rolka jak laska robiła posiłki dla swojego ALGIERCZYKA i komentarze p0lek były pozytywne xD Polak ma z---------ć choćby 15h i źreć kebaby, ale jak to jest śniady książę, to trzeba mu szykować cały serwis na dniówkę handlowania dragami albo stania pod mopsem xD
  • Odpowiedz
Hihi baby nie zasilają swojego chłopa energią do działania, a potem zdziwienie, że zostawił dla innej, która rozumie tak fundamentalne podstawy.
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: a moja żona mi nie gotuje, pozazdrościć takiej kobiety, swoją drogąciekawe co chłop robi, że tyle zjada przez 12 godzin, ale może też kawał chłopa z niego, na jakiejś budowie, czy coś
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: to że ktoś nie chciałby robić czegoś takiego to rozumiem, sam jestem za leniwy by nawet kochać i się przejmowac tak drugą osobą, a co dobiero robić im rzarcie bez robienia sobie. Ale p-------------e się o to że ktoś tak robi to mocne dno i ignorancja spranych przez media łbów femoidów.
  • Odpowiedz