Wpis z mikrobloga

Uważam że jest to chore. Kobieta nagrywa filmy na temat jakie jedzenie robi staremu do pracy na 12h. No i to nie jest chore. Chore jest to że w komentarzach pełno wypowiedzi typu "on cię wykorzystuje" "a co mąż kaleką że se jedzenia nie umie zrobić?" "Wyszłaś za p---e co nie ma rąk to musisz mu obiadki robić jak dla dziecka". To straszne że jak jedna osoba dba o drugą w związku to wzbudza to taki kwik feministek. Dobrze jednak było się wychować na wsi w katolickiej rodzinie to jestem relatywnie normalna. #logikarozowychpaskow #bekazfeministek
julia-kuterska - Uważam że jest to chore. Kobieta nagrywa filmy na temat jakie jedzen...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@julia-kuterska boze jak moj chlop jedzie w delegacje to ma na gotowane na wyjazd, nie to ze nie moglby jeść w knajpach etc ale woli z domu wziac. To mu zawekuje tamto napisze zeby zjadl szybciej i szczesliwy domiwe jedzonko. Ale jak nie przywiezie pojemnikow to zabije :)
  • Odpowiedz
@julia-kuterska ale podzial obowiazkow dziala ja gotuje on zmywa i obiera ziemniaki bo mowi ze nie umiem. Ja posprzatam ale on zmywa podloge bo strasznie tego nie lubie. On wstawia pranie, czasem moczy ja rozwiesze a on przewraca na kaloryferach(to tylko w zimie bo nie schnie kur*estwo) i nie wynioslem smieci z 4 lata
  • Odpowiedz