Wpis z mikrobloga

@julia-kuterska
Do kobiety nic nie mam, u mnie w domu to ja gotuję, bo to najzwyczajniej w świecie moje hobby i robię żonie obiady do pracy i nie widzę w tym kompletnie nic dziwnego, ale kto ogląda takie filmy w internecie jak nie jakieś stare sfrustrowane baby? XD Wygląda to dokładnie jak jakiś rage bait.
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: u mnie hydraulik z synem pracowali od 6.00 do 18.00-19.00 /6 i cały dzień na suchym chlebie i kiełbasie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A "Pani" w tym czasie w domu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: te komentarz piszą baby które traktuj faceta jak maszynkę do pieniędzy, więc nigdy nic nie zrobili dla niego (nawet śniadania do pracy) ale boją się że ich faceci to zabaczą i zaczną wymagać czegokolwiek
  • Odpowiedz
  • 2
@julia-kuterska narzeka Juleczka jedna z drugą, że dziewczyna dba o tego, co jej kasę do domu przynosi ale zaraz z--------a do żabki aby spoconemu Januszowi przygotować hotdoga słuchając tekstów o wsadzaniu parówy w bułę... jeszcze na odchodne dostanie w twarz wprost z rzuconego piątka "reszty nie trzeba, widzimy się jutro"
  • Odpowiedz
To straszne że jak jedna osoba dba o drugą w związku to wzbudza to taki kwik feministek.

@julia-kuterska: Generalnie właśnie między innymi w ten sposób działają normalne zdrowe relacje między ludzkie będąc w związku, ale wiadomo teraz jak zrobisz cokolwiek dla drugiej osoby to już niektórzy się gotują na samą myśl tego i im korona z głowy spada. Najlepsze jest to, że właśnie takie obrzydliwe raszple z drutu wychowują później
  • Odpowiedz