Aktywne Wpisy

auto_reply +8
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

Umeraczyk +38
Dziwne, że przez cały okres edukacji nikt nie zainteresował się u mnie potencjalnym autyzmem l albo ADHD. Ja literalnie w środku lekcji z nudów budowałem z zeszytów forty i kłóciłem się z nauczycielką "Dlaczego mam go złożyć", albo robiłem wyścigi kolorowymi zatyczkami, po torze zrobionym z przyborów z piórnika i zeszytów po blacie ławki xD

Do kobiety nic nie mam, u mnie w domu to ja gotuję, bo to najzwyczajniej w świecie moje hobby i robię żonie obiady do pracy i nie widzę w tym kompletnie nic dziwnego, ale kto ogląda takie filmy w internecie jak nie jakieś stare sfrustrowane baby? XD Wygląda to dokładnie jak jakiś rage bait.
A "Pani" w tym czasie w domu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@julia-kuterska: Generalnie właśnie między innymi w ten sposób działają normalne zdrowe relacje między ludzkie będąc w związku, ale wiadomo teraz jak zrobisz cokolwiek dla drugiej osoby to już niektórzy się gotują na samą myśl tego i im korona z głowy spada. Najlepsze jest to, że właśnie takie obrzydliwe raszple z drutu wychowują później