Wpis z mikrobloga

@julia-kuterska: beka z idiotek w nieszczęśliwych związkach xD A jeszcze większa beka z debili którzy są w szoku, że kobieta tak może robić xD

Dla mnie minimalne wymaganie od partnerki z którą wchodziłem w związek było to żeby mi robiła jedzonko :)
Obecna to nawet o 2 w nocy piekła mi pizze bym miał na rano na trasę.

Dla mnie to normalne, że kobieta dba o faceta i wręcz jest to dla
  • Odpowiedz
To straszne że jak jedna osoba dba o drugą w związku to wzbudza to taki kwik feministek

@julia-kuterska: to nie są żadne feministki, tylko zawistne leniwe buły, które widzą w takich filmikach zagrożenie. No bo przecież jak chłop coś takiego zobaczy, to może też będzie chciał? A jeszcze jak zobaczy, że to robi ładna uśmiechnięta pani, to będzie chciał, żeby jego kobieta o siebie zadbała? I kłótnia gotowa, a w
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: a to nie jakieś karyńska co się odpalają w komentarzach? Bo z miniaturek to słabo widać kto pisze te głupoty. Jak to stare baby i karyny to ich komentarze są warte tyle ile monetyzacja ich aktywności dla reklamodawców.
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: znam != obracam. Nadal czekam na okazję, by poznać jakiegoś miłościwego katola bez żadnego "ale".

No powinniśmy się miłować, ale niektórzy za bardzo odwrócili się od boga.

Kiedyś chodziłem na takie spotkania katolskie nawet, w kółeczku sobie cytaty z bibli interpretowaliśmy. Szacun dla księdza, że się o pedałach i zgniłym zachodzie nie odpalił ale widać, że go męczyło opowiadanie o tych złych lgbtowskich rzeczasz w możliwie jak najkulturalniejszy
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: Dlatego, drogie dzieci, nie publikujemy w internecie źadnych filmików pokazujących nasze prywatne życie. TO tak jakbyśmy się dzielili stanem naszego konta z obcymi ludźmi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz