Po czym poznać, że nie chcielibyście zatrudnić/widzieć tego klauna w pracy? Ten ubiór. Wymienianie ojciec i mąż. Rock, sci-fi. Bluza pitbulla. Rudy. Kubelkowy gamingowy fotel xD. Stwierdzanie poczucia humoru wg. samego siebie. Ze stacku i jego miejscowienia też trochę śmiechłem. @JamesJoyce
@konstanty400: bo zanim się w jedno dobrze wdroży, już ucieka. Szkoda w takiego inwestować, ucieknie za rok, jak tylko gdzieś 1000 złotych więcej dostanie.
@konstanty400: jak kolega niżej napisał. Zaraz zobaczę, czy portfolio/repo to potwierdza, ale strzelam, że tak. Tzn., będzie pokazywać kompetencje dużo niższe niż kogoś z takim expem.
@konstanty400: @Romska_Palo_Ul_Laputa Tadam. Zawsze! Dosłownie zawsze! 5 lat expa w Data Science w cv. W szczegółach 3,2 w IT ( ͡°͜ʖ͡°) Sideproject? Pygame. Czy trzeba tutaj coś dodawać? To jest dosłowne potwierdzenie mojego postu o tym, że ludzie wpisują sobie fejkowe doświadczenie w data science/ai.
@Romska_Palo_Ul_Laputa: No do cv to wiadomo, skoro już koniecznie musi wstawiać swój ryj do niego to jakaś koszula by się przydała i ten fotel w tle też bardzo niefortunny, ale ogólnie to jak dla mnie normalnie ubrany ziomeczek.
Ten ubiór. Wymienianie ojciec i mąż. Rock, sci-fi.
Bluza pitbulla. Rudy. Kubelkowy gamingowy fotel xD. Stwierdzanie poczucia humoru wg. samego siebie. Ze stacku i jego miejscowienia też trochę śmiechłem.
@JamesJoyce
#programista15k #programowanie #it #pasjonat15k #frajerzyzlinkedina #linkedin #opentowork #korposwiat
źródło: 1000029108
Pobierzźródło: 1000029125
Pobierzźródło: image
Pobierztrzeba miec ladnie starty czerep, zeby nieironicznie stworzyc takie "CV"
@ByczekRozplodowy: Co jest nie tak w ubiorze, nie lubisz firmy pitubull czy o coś innego chodzi?