Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +147
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

źródło: xd333
Pobierz@GladysDelKarmen: tak myślałem z 10lat temu jak to dopiero wchodziło. Teraz po latach nikt nie jest zainteresowany graniem w chmurze a prędkość internetu nie
@StdPtr: zdecydowana większość subów Game Passa jest na Xboksach. W 2022 to było prawie 90%. Bez sprzedaży konsol nie będzie dobrej sprzedaży usług, PCtowcy nie są zbyt chętni płacić abonamentów za gry + mają bezpłatny online.
@inflacja_biedaku no widzisz, a ja mam znajomych, którzy kupili tv Samsunga i są zadowoleni bo nie muszą mieć konsoli a grają. I tak wszyscy się śmieją z konsol, że a to fps za mało, a to jakoś gorsza itp. Jak chcesz grać na ultra
Co za problem kompa z telewizorem połączyć i grać na padzie.
Jeśli chodzi o sony to będę na nich pluł po tym jak próbowali mi psn wcisnąć do helldiversów
@GladysDelKarmen Najpierw to ta ich chmura musi zacząć dobrze działać, bo przy konkurencji wypadają słabo
@cielak44: komputer mam w jednym pokoju a telewizor w salonie. Jak mam to połączyć?
Firestickiem i WiFi opóźnienia są za duże. Hdmi nie bo po ziemi będzie to wyglądało obrzydliwie a kuć w ścianach nie chcę