Aktywne Wpisy

Nupharizar +280
Ile ja się przez całe życie nasłuchałem jakie to muzeum Manggha w Krakowie nie jest zajebiste, no to w końcu poszedłem obczaić i muszę przyznać, że to największa muzealna chujnia jakiej przyszło mi doświadczyć.
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz
addddd +725
Kochani, jakiś czas temu pytałam się Was czy warto iść na medycynę w wieku 28 lat…wszyscy wyrazili się jasno, że tak. No i zgadnijcie co… zlożyłam dokumenty, dostałam się i dzisiaj oficjalnie zaczynam 1 dzień studiów (。◕‿‿◕。) przede mna wykłady! A jutro anatomia i prosektorium między innymi (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#medycyna #studia #studbaza
#medycyna #studia #studbaza

Powiedźcie mi jak to jest że osoby zaznajomione w temacie religii czyli księża, ewangeliści, osoby nawrócone itd. przekonują że osoba która chce się nawrócić/zbliżyć do Jezusa jest narażona na mocne działanie szatana? Czy nie powinno być tak że Bóg pod postacią Ducha Świętego, Anioła Stróża lub innej pozytywnej postaci powinien raczej pomóc takiej osobie w wytrwałości a nie narażać go na działanie złego samemu będąc nwm. "bezczynnym*?
#religia #wiara #chrzescijanizm #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Człowiek został stworzony na podobieństwo Boga. Bóg jest wszechmocny, posiada wszystkie energie potecjalną, kinetyczną, decyzyjną a czas jest zależny od woli, jest to władza absolutna i jest jeden Bóg i rośnie wraz z energią. Człowiek jest jak
@mirko_anonim: dobrze powiedziane.
OPie,
poza tym, że Bóg szanuje ludzką wolną wolę, to osoba chcąca się nawrócić/zbliżyć do Jezusa oraz osoba nawrócona, to osoba, która została wydarta spod władzy szatana. Szatan tego nie lubi, szatan chce, żeby jak najwięcej ludzi poszło razem z nim na całkowite zatracenie. Dlatego przeciwnik działa szczególnie mocno w życiu osób chcących żyć blisko Boga. Inni ludzie nie interesują szatana. Grzecznie jedzą mu z ręki