@sargento a Bosak nawet tego nie potrafił dokończyć xD
@Sen_Jak_Prawdziwy: Za to sporo Platformiaków potrafiło "dokończyć" MBA. Ciekawe kiedy CBA zapuka jak do Sutryka? Krzysiu miał chociaż na tyle rozumu, żeby tego nie kontynuować
@PiersiowkaPelnaZiol to słabo pamiętasz. Ale pamięć konfiarska tylko wobec afer Koalicji. Jeśli chodzi o afery pisu i konfy to magicznie zapominacie xd
@PiersiowkaPelnaZiol: on się najpierw wypierał że się zapisał, a potem wyszło w papierach że studiował tam co najmniej 2 semestry co sam w końcu przyznał ( ͡°͜ʖ͡°)
@andrej2: nic nie wyszlo w papierach tylko z starych wypowiedzi gdzie mowil ze tam studiuje.. i przyznal sie ze sklamal bo nie chcial byc powiazany z afera
Ukrainka prowadząca żabkę w Warszawie chwali się, że zatrudnia w pierwszej kolejności Ukraińców co jest niezgodną z prawem dyskryminacją ze względu na narodowość.
źródło: 475849661_631957025868587_4438044882237536367_n
Pobierz@Sen_Jak_Prawdziwy: przynajmniej nie udawał (krzysia nie lubię ale tego mu nie można odmówić) i jak nie ma to nie ma. A nie błaznował z CH.
@Sen_Jak_Prawdziwy: Za to sporo Platformiaków potrafiło "dokończyć" MBA. Ciekawe kiedy CBA zapuka jak do Sutryka?
Krzysiu miał chociaż na tyle rozumu, żeby tego nie kontynuować
źródło: 5971be85d3863e82a0243aa821326014f2551f27f973af91aefb8d042192d760
Pobierz@Rad-X: No ja wiem, bo sam mam z niego bekę, ale przynajmniej nie zbłaźnił się że ma z Colegium Humanum
@PiersiowkaPelnaZiol: no to zapisał się z myślą że nie skończy? Podejrzewam że chciał ale nie wyszło xd
https://www.money.pl/gospodarka/bosak-przylapany-na-klamstwie-mentzen-wprost-popelnil-blad-i-zaluje-7100009565403776a.html
@PiersiowkaPelnaZiol: Za to udawał, że nie był zapisany Collegium Humanum mimo, że uczestniczył na zajęciach xD
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/krzysztof-bosak-tlumaczy-sie-ze-studiow-na-collegium-humanum-bylem-zajety/ynzwxyl
Komentarz usunięty przez moderatora
@damian101: no popatrz, a ja myslałem że skłamał bo wstydził się że nie ukończył xD
To jakiś cope ludzi co kończą kulturoznawstwo mgr?
Widocznie bosak nie potrzebował uczelni, żeby zostać marszałkiem i chadem-politykiem. Takie fakty, niezależnie od sympatii do niego