Aktywne Wpisy

marjanoos +193
Nie ma już ratunku dla osób z mentalnością "z-----------a". I bynajmniej nie chodzi o ciężką pracę, a o szybką jazdę.
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa

32cm +24
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

źródło: 475849661_631957025868587_4438044882237536367_n
Pobierz@Sen_Jak_Prawdziwy: przynajmniej nie udawał (krzysia nie lubię ale tego mu nie można odmówić) i jak nie ma to nie ma. A nie błaznował z CH.
@Sen_Jak_Prawdziwy: Za to sporo Platformiaków potrafiło "dokończyć" MBA. Ciekawe kiedy CBA zapuka jak do Sutryka?
Krzysiu miał chociaż na tyle rozumu, żeby tego nie kontynuować
źródło: 5971be85d3863e82a0243aa821326014f2551f27f973af91aefb8d042192d760
Pobierz@Rad-X: No ja wiem, bo sam mam z niego bekę, ale przynajmniej nie zbłaźnił się że ma z Colegium Humanum
@PiersiowkaPelnaZiol: no to zapisał się z myślą że nie skończy? Podejrzewam że chciał ale nie wyszło xd
https://www.money.pl/gospodarka/bosak-przylapany-na-klamstwie-mentzen-wprost-popelnil-blad-i-zaluje-7100009565403776a.html
@PiersiowkaPelnaZiol: Za to udawał, że nie był zapisany Collegium Humanum mimo, że uczestniczył na zajęciach xD
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/krzysztof-bosak-tlumaczy-sie-ze-studiow-na-collegium-humanum-bylem-zajety/ynzwxyl
Komentarz usunięty przez moderatora
@damian101: no popatrz, a ja myslałem że skłamał bo wstydził się że nie ukończył xD
To jakiś cope ludzi co kończą kulturoznawstwo mgr?
Widocznie bosak nie potrzebował uczelni, żeby zostać marszałkiem i chadem-politykiem. Takie fakty, niezależnie od sympatii do niego