✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cześć wszystkim, ostatnio zdarza mi się więcej spacerować po mieście (kondycja) i zauważyłem, że praktycznie nie ma na ulicach kobiet. W sensie chodzą sobie stare baby, emerytki czy matki z dziećmi, ale takich wolnych i młodszych, 20-35 lat, praktycznie nie widuję, a to duże miasto wojewódzkie i godziny popołudniowe. Wiem, że można się przejść w piątek/sobotę wieczorem do centrum i koło klubów pewnie będą się kręcić jakieś szony, ale nie interesuje mnie ten typ rozrywki, a chciałbym sobie kogoś znaleźć. W związku z tym, czy da się dzisiaj kogoś poznać nie korzystając z aplikacji typu Tinder? W ogóle jak dziewczyny reagują na podrywanie na ulicy, jeszcze niedawno im się podobała taka inicjatywa, ale obawiam się, że teraz tak bardzo to wszystko przeniosło się do Internetu, że mogą mnie brać za creepa :p
@mirko_anonim: Różnie reagują. Ja się spotkałem z pozytywnym przyjęciem, ale miałem też chamską sytuację w której laska potraktowała mnie jak powietrze i to dosłownie. Zależy na jakiego człowieka trafisz.
@mirko_anonim: kobiety boją sie same chodzic wieczorami, co do podrywania na ulicy nigdy nie bylo i nie ma zasady. Znam dziewczyny, ktore uważają to za totalnie słabe, ale to tez wiele zalezy od tego jak to zrobisz. Lekko abstrahując ja potrafiłam sama do typków zagadywać ( ͡°͜ʖ͡°), a ostatecznie swojego niebieskiego poznalam na tinderze
aktywny-badacz-18: Najgorzej jest latem, gdy wychodzę sobie na spacer i muszę strzelać oczami wszędzie tylko nie na tyłki młodych dziewczyn, żeby nie być uznanym za zboka.
energiczny-obserwator-21: W moim kraju, emigracja, za zagadywanie podrywanie na ulicy są zarzuty, to nielegalne. Kobiety z Polski zawsze piszą, że w Polsce też tak powinno być. Niejedna już zrobiła nagonkę w mediach za takie coś. Lepiej na imprezach ze znajomymi albo odpuścić.
W ogóle jak dziewczyny reagują na podrywanie na ulicy
@mirko_anonim: Temat poruszany wielokrotnie. Ten post zaniża poziom forum. Zamykam i udzielam ostrzeżenia. Następnym razem użyj opcji "szukaj"! Pozdrawiamy - administracja wykop.pl
@mirko_anonim co do zaczepiania na ulicy, zależy na jakąś trafisz. Jeśli mimo jasnego komunikatu nie będziesz się na siłę narzucał to raczej nie zostaniesz creepem :) powiedz do tego jakiś mały komplement i już będziesz wiedział czy masz jakieś szanse.
Bo normalne dziewczyny albo zajmują się mężem/domem/dziećmi, albo swoimi zainteresowaniami, a nie chodzą po ulicach. Podrywanie dziewczyn na ulicy kiepski pomysł, chyba że dostaniesz zaproszenie do rozmowy. Ale w Polsce dziewczyny są bardzo słabe jeśli chodzi o dawanie sygnałów/flirt.
Także standardowo, znajomi i zainteresowania na pierwszym miejscu.
Cześć wszystkim,
ostatnio zdarza mi się więcej spacerować po mieście (kondycja) i zauważyłem, że praktycznie nie ma na ulicach kobiet.
W sensie chodzą sobie stare baby, emerytki czy matki z dziećmi, ale takich wolnych i młodszych, 20-35 lat, praktycznie nie widuję, a to duże miasto wojewódzkie i godziny popołudniowe. Wiem, że można się przejść w piątek/sobotę wieczorem do centrum i koło klubów pewnie będą się kręcić jakieś szony, ale nie interesuje mnie ten typ rozrywki, a chciałbym sobie kogoś znaleźć. W związku z tym, czy da się dzisiaj kogoś poznać nie korzystając z aplikacji typu Tinder? W ogóle jak dziewczyny reagują na podrywanie na ulicy, jeszcze niedawno im się podobała taka inicjatywa, ale obawiam się, że teraz tak bardzo to wszystko przeniosło się do Internetu, że mogą mnie brać za creepa :p
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@xGrahir: jak nawet nei bylo kontaktu wzrokowego to na jaka odpowiedz liczyles?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Bananada: jak wyglądasz* ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: Temat poruszany wielokrotnie. Ten post zaniża poziom forum. Zamykam i udzielam ostrzeżenia. Następnym razem użyj opcji "szukaj"! Pozdrawiamy - administracja wykop.pl
Podrywanie dziewczyn na ulicy kiepski pomysł, chyba że dostaniesz zaproszenie do rozmowy. Ale w Polsce dziewczyny są bardzo słabe jeśli chodzi o dawanie sygnałów/flirt.
Także standardowo, znajomi i zainteresowania na pierwszym miejscu.
@Bananada: A, okey ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skoro tak twierdzisz ¯\(ツ)/¯