Wpis z mikrobloga

@jacekbe: pluje na takich gości zagracajacych schody. Fajnie, ze jest winda. Zobaczymy co zrobisz jak zamówisz kanapę albo cos innego dużego nie mieszczącego sie do windy i będziesz to targał po schodach obok tych niezawadzajacych rowerków.
  • Odpowiedz
@jacekbe: chcesz mieć rower w mieście to sobie kup miejsce na jego przechowywanie a nie zaśmiecasz części wspólne. Argument, że "nikomu nie przeszkadza" to to samo co mówienie, że sebiksy drące jape pod blokiem nikomu nie przeszkadzają. Nie każdy ma chęci czy odwagę zwracać innym uwagę, bo nie wiadomo z jaką się spotka reakcją.

Pedalarstwo jak samochodoza, widać tylko czubek własnego nosa
  • Odpowiedz
@jacekbe: typie to jest droga przeciwpożarowa. Nigdy tego nie mówię ale dobrze że z------i
Raz że nauczy się przypinać dwa że kupi sobie następnym razem porządne zapięcie
Kiedyś takie kombinerkami przeciąłem jak debil spiął rower z moim
  • Odpowiedz
@wykopyrek u mnie na półpiętrze do piwnicy ludzie stawiali rowery tak że ze swoim się nie dało normalnie zejść ani nawet bez roweru zbytnio przejść, raz niechcący wracając z zakupów zahaczyłem taki stojący rower aż piznął że huk w całym bloku było słychać, akurat w piwnicy ktoś był i to był właściciel tego rowerka bo później już go tam nie było jak i reszty która tam stała :)
  • Odpowiedz