Wpis z mikrobloga

@jacekbe: nawet jak nikt nie musi korzystać z poręczy, to nadal- jest na to ustawa że nie można zagracać klatki i korytarza. Szkoda że ukradli rower ale no, przypinajcie go inaczej.
  • Odpowiedz
Dziś w nocy skradziono

@jacekbe: nie wolno kraść, ale niech ona potraktuje to jako znak, że tak roweru się nie stawia. Począwszy od tego, że osoby potrzebujące poręczy nie mogą z niej korzystać, przez to, że ktoś potrzebuje znieść coś większego lub choćby walizki, ale ma to utrudnione, skończywszy na przepisach przeciwpożarowych.
  • Odpowiedz
@Kwas747: No wiadomo, w bloku nie ma niepełnosprawnych a meble czy zakupy to szybują. Wszyscy jesteśmy zdrowi, piękni i pełni sił. A tak naprawdę to wystarczy skurcz po 8h w pracy i masz problem.
  • Odpowiedz
wiele rowerów tak stoi od długiego czasu i nikt się nie czepia.

@jacekbe: a to musi ktoś zacząć latać po sąsiadach i uwagę zwracać żebyś zauważył że to część wspólna klatki? Pewnie wtedy byś i tak takiego sąsiada olał

nikomu w bloku to nie przeszkadza

rozumiem że zrobiliście anonimowe głosowanie i otrzymaliście jednogłośną decyzje?
  • Odpowiedz
Pewnie ktoś to napisał, równie dobrze to możesz se rower sznurkiem przywiązać zamiast taką zapinką. Nie usprawiedliwia to złodzieja i nie pochwalam też trzymania roweru w takich miejscach. Kup sobie wieszak na rower do mieszkania
  • Odpowiedz
Ale was łatwo złapać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak zobaczyłem to zdjęcie to od razu wiedziałem jak się to rozwinie. Ci co odpisali w emocjach no cóż... A ja nie miałem zabawy.
  • Odpowiedz