Aktywne Wpisy

1X6D +561
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Operator_imadla +15
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt.
#rowery #kradno
źródło: 1000058604
Pobierz@jacekbe: nie wolno kraść, ale niech ona potraktuje to jako znak, że tak roweru się nie stawia. Począwszy od tego, że osoby potrzebujące poręczy nie mogą z niej korzystać, przez to, że ktoś potrzebuje znieść coś większego lub choćby walizki, ale ma to utrudnione, skończywszy na przepisach przeciwpożarowych.
432 osoby XD
@jacekbe: a to musi ktoś zacząć latać po sąsiadach i uwagę zwracać żebyś zauważył że to część wspólna klatki? Pewnie wtedy byś i tak takiego sąsiada olał
rozumiem że zrobiliście anonimowe głosowanie i otrzymaliście jednogłośną decyzje?
@Upssy: a niech winda się popsuje albo niech wyłączą prąd i co wtedy?
Jak zobaczyłem to zdjęcie to od razu wiedziałem jak się to rozwinie. Ci co odpisali w emocjach no cóż... A ja nie miałem zabawy.