Wpis z mikrobloga

@Sztywnesutkiszatana: Z informacji w internetach to ta sama i nawet się jej przeżyło:

https://www.newsflare.com/video/715616/huge-gas-explosion-triggered-after-girl-throws-firecracker-into-sewer-in-china

At around 7:38 PM on January 27, in Jin'gui City Plaza, Longshui Town, Dazu District, Chongqing, a 12-year-old middle school girl threw a lit firecracker into a sewer, triggering a methane gas explosion.

Surveillance footage shows the explosion creating a powerful shockwave. As the girl was running, she happened to step onto another manhole cover, which exploded
  • Odpowiedz
@CrytekPL: wielkie miasta, zanieczyszczenia i niski poziom świadomości ludzi. Albo gazy albo jakiś wyciek paliwa albo innej palnej substancji.. Czasem u nas też się zdarzają takie wypadki, w Chinach jest po prostu ponad miliard ludzi więc łatwiej o takie nagrania
  • Odpowiedz
żółtą kurtkę miała, a jak spadła to już nie ma

@wooster: To ta sama, może światło inne a może się przebrała szybko jak w mam talent. Ktoś już tu wrzucił info.
Musk może się schować ze swoimi rakietami. 12 latka do pełnoletności ogarnie loty w kosmos.
  • Odpowiedz
@CrytekPL w latach 90. jeden koleś z mojej klasy w podstawówce wrzucił petardę do studzienki. Dekiel w------o na kilka metrów do góry, afera była na całe osiedle i stąd też wiem, że u nas też takie coś jest możliwe, a przynajmniej było xD

Gazy zbierają się w kanalizacji sanitarnej, która powinna być hermetyczna, ale są systemy kanalizacji ogólnospławnej, gdzie ścieki z domów łączą się ze ściekami z ulic. Może w Chinach
  • Odpowiedz