Wpis z mikrobloga

@Elberus:

Mój pierwszy numer. Jeździmy sobie z kolegą jak zawsze w lato na rowerach, zachodzimy do sklepu po coś do picia i oglądamy prasę, aż tu naszym oczom ukazuje się CD-ACTION. I takie WTF, ale jak? Pełna gra? Full bonusów, pismo.... tylko za 20zł?!!?!! Muszę to mieć. Pojechałem do domu po kasę (swoją), kupiłem i... tylko czytałem, bo kompa nie miałem jeszcze ;D (pół roku później dopiero). Od tego momentu
DanteTooMayCry - @Elberus: 

Mój pierwszy numer. Jeździmy sobie z kolegą jak zawsze w...

źródło: 694824-352x500

Pobierz
  • Odpowiedz
@Elberus: Ehh pamiętam ten numer (,) Istnieje cień szansy, że leży gdzieś na strychu u rodziców. Pamiętam nawet recenzję SoF2 z tego numeru, ludzie jarali sporą jak na tamte czasy brutalnością i nowatorską mechaniką uszkodzeń ciała. Można było odstrzelić komuś kończynę, to było coś.
  • Odpowiedz
"tylko" 18,50 w 2002

@vulcanitu: Fallout 2 czy Age of Empires w 1999 chodziły po 199zł. Star Wars Phantom Menace 159zł. Większość nowych gier 99-159. Takie CD Projekt wydawało średniaki po 69zł, takie średniaki jakieś Airline czy Pizza Tycoon.

Baldurs Gate w momencie premiery 159zł, dodatek Opowieści z Wybrzeża Mieczy
  • Odpowiedz
Ależ wspaniałe czasy, kiedy gry były grami i czekało się z niecierpliwością na nowe tytuły. Dzisiaj się człowiek tylko zastanawia, co znowu s-------ą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz