Wpis z mikrobloga

• 46
@brazowooka_eM: xD Ja p------ę same czerwone flagi. Ukrywanie wieku na dzień dobry żeby w filtrach małolatów się zgadzało i jeszcze oprócz tego lista wymagań a sama ma do zaoferowania pomarszczoną cipę
  • Odpowiedz
@Banja_Luka: wstaje od stołu jak kobieta wstaje xDdddddddddd

Ciekawe czy ta sama idiotka wie ze to facet wie pierwszy powinien ubierać do wyjścia . Albo ze to facet powinien iść pierwszy w restauracji czy pubie.
Ale to juz niewygodna wiedziec o tym
  • Odpowiedz
@Banja_Luka:

3. Pieniądze są narzędziem do życia 4. Potrafię się utrzymać

Tłumaczenie: masz mieć kasę i masz tą kasę wydawać na mnie (babę przed menopauzą)

A i tak skończy się tym że chad o twarzy chada każe jej przyjechać na ruchanie i ona pojedzie, jeszcze wino kupi (#pdk)
  • Odpowiedz
@Banja_Luka: rozwalają mnie te opisy z listą wymagań xD czasem myśle sobie, że to fejk, ale pozniej przypominam sobie niektóre na szczescie byłe kolezanki i jednak stwierdzam, ze to sie dzieje naprawde ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Banja_Luka: jeszcze historia badań od urodzenia, cesarska jakość nasienia, historia przodków od Piasta Kołodzieja.
Aaa...i najważniejsze - zaświadczenie od Białka, że nie ma konta na Wypoku.

PS. A co najlepsze - pewnie lista beciaków jest długa.
  • Odpowiedz
damski przegryw, że mając 37 lat musi podawać 25 żeby ktoś się zainteresował

@o__0: gdyby podała rzeczywisty wiek, dalej miałaby w uj zainteresowanych. Tyle, że żaden nie byłby jej godzien ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
"Wstaję od stołu gdy kobieta wstaje"

Co? Przecież to jakiś odlot kompletny.

@Isouwa: nie, to standard uprzejmego zachowania w dawnych wyższych sferach. Problem w tym że ona się do takich nie kwalifikuje.
  • Odpowiedz