Wpis z mikrobloga

• 10
@dzieju41: Mam nadzieję, że bez cierpienia. U mojego zapalenie płuc od jakiegoś szpitalnego mikroba, złapał moją mamę za rękę, odwrócił oczy i odpłynął.
  • Odpowiedz
@Cinoski: mój tata 10lat młodszy ale też się sram od jakiegoś czasu na świadomość o tym że to się przecież stanie. Jestem w podobnym wieku ale średnio się usamodzielnilem (kilka zlych decyzji i jestem w dupie). Jak u Ciebie z tym mocno i dość dobrze, to odczujesz to raczej mniej co nie. No ale ten, żałobę warto przeżyć bo potem się to za tobą ciągnie. Najlepiej jakby Cię strzeliło tak
  • Odpowiedz
  • 14
@Cinoski: trzymaj się Miras () ładny wiek miał Twój tata. Jak dotrze do Ciebie to pewnie będzie trzymać :( mój dożył 59 lat, nie żyje 1,5roku a boli tak samo :(
  • Odpowiedz
@Cinoski: współczuję, szczególnie w dniu dla mnie ważnym, gdzie urodziła mi się córka. 02.05.2026: Dla jednego tragedia, dla drugiego szczęście. Takie życie niestety (i na nas przyjdzie czas).
  • Odpowiedz
  • 3
@majka92: Mimo że miałem z nim trudne relacje, to człowiekiem był wybitnym.
@R_O_T_T_E_N: Za życia nie, a jeszcze nie zaglądaliśmy do testamentu, ale znając jego fantazję nie zdziwiłbym się gdyby przepisał majątek na schronisko.
  • Odpowiedz